Dr.Mert Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2013 Rekabetin kızıştığı Odd Gladyatörleri’nde Alfa’ya oy veren herkese Alfa Not Defteri ve Alfa Kalemi Hediye! Son gün 30 Aralık saat 18:00 Nasıl kazanacağım? 1. Link’e tıkla: http://bit.ly/AlfaYarisiyor 2. Radyo ve Digital kategorilerinde Alfa Romeo’ya oy ver ve sonrasında bilgisayarında çıkan "ekran görüntüsü"nü kaydet. 3. Mesaj yoluyla; ad soyad - açık adres - email bilgilerini ve oy vermen sonrasında çıkan bilgisayarının "EKRAN GÖRÜNTÜSÜ"nü bizimle paylaş! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Rüşvetle oy alma değil mi direkt bu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 (düzenlendi) Ama çok canlıymış bunlar versem mi diye düşündüm ama alfayı sevmiyorum ki. Aralık 29, 2013 Zahid U. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Rüşvetle oy alma değil mi direkt bu Bu memlekette iş yapmanın en iyi yolu değil mi bu, ha kömür ha not defteri! 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Burada bahsetmiştim. Eeee başarı gelmeyince Sonuçları yukarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Yılın eşantiyon ödülü yok muymuş onu versinler bari Alfa Romeo'ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Öncelik en azından büyük şehirlere servis açmak olsa en azından satış rakamları artar diye düşünüyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Öncelik en azından büyük şehirlere servis açmak olsa en azından satış rakamları artar diye düşünüyorum.... İngilizler bile Alfa'nın uzun vadedeki kullanımına sıcak bakmıyorlar abi. Güzel yol tutuyor, güzel gidiyor, Fiat motorları ile çok başarılı bir uyumda, ancak uzun vadede soru işaretleri çok fazla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap