Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Yaklaşık 20 gün önce otobanda karşıma çıkan bir köpege çarptım. Tampon ve arkasındaki bir plastik kutunun değişimi oldu. Diger plastik parçarlardaki bir kaç kırık ise tamir edildi.
Köpege ön sol far civarından vurdum.
Aracımı tampon degiştikten sonra aldıgımda sol taraftan tamponun 2 milim kadar far ile arasının açık oldugunu yani tam oturmadıgını gördüm. Sağ taraf daha yakın duruyor.
Sizce bunun sebebi ne olabilir ? Düzeltilmesi gereken bir parça unutulmuş olabilir mi ? Tampon demiri gibi mesela.
Soru
Muhammed Kalkan
Merhaba,
Yaklaşık 20 gün önce otobanda karşıma çıkan bir köpege çarptım. Tampon ve arkasındaki bir plastik kutunun değişimi oldu. Diger plastik parçarlardaki bir kaç kırık ise tamir edildi.
Köpege ön sol far civarından vurdum.
Aracımı tampon degiştikten sonra aldıgımda sol taraftan tamponun 2 milim kadar far ile arasının açık oldugunu yani tam oturmadıgını gördüm. Sağ taraf daha yakın duruyor.
Sizce bunun sebebi ne olabilir ? Düzeltilmesi gereken bir parça unutulmuş olabilir mi ? Tampon demiri gibi mesela.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap