2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 180.000 km büyük bakımı yapılması gerekiyor.İki şansım var ya yaptırıp binmeyi düşünüyorum ya da bu haliyle satıp bakım yaptırma parasını üzerine ekleyip başka bir şey almak.
1. Tirger seti, Devirdaim, V kayış seti = 185€
2. Hava, Polen ve Yakıt filtreleri = 40€
3. Ön arka fren disk ve balataları = 190€
4. Isıtma bujileri takımı = 60€
5. Debriyaj baskı-balata-bilyesi ve volant = 595€
6. Dizel Partikel Filtresi Değişimi = 190€
Toplam Parça= 1260€
İşçilik = Bilmiyorum Türkiye'de kaça yaparlarsa...
C-Max Şu Anki değeri = 3000€ tüm yukarıdakileri yaptırsam bile fiyat yine en fazla 4500€
Alma şansım olan araç = Mercedes E270 T CDI 2003 model 177ps 156.000km Sağ arka kapı biraz vuruk mutlaka ufak tefen bakım ihtiyacı vardır. Ayrıca muayenesi(TÜV) yapılacak. Fiyat 5500€
Şimdi sıra soruya geldi
Siz olsanız ne yaparsınız??? Fikirleriniz benim için değerli. Lütfen bir fikir verin.
Zamanı olan verdiğim linklere bir bakıp bana tavsiyede bulunursa büyük sevaba girer. Hasarlı olan araçların parçalarını beraberimde getirip onarım ve boyasını Türkiye'de yaptırmayı planlıyorum.
Soru
Erhan Ataman
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 180.000 km büyük bakımı yapılması gerekiyor.İki şansım var ya yaptırıp binmeyi düşünüyorum ya da bu haliyle satıp bakım yaptırma parasını üzerine ekleyip başka bir şey almak.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap