Volkan Çelebi Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2014 Merhaba arkadaşlar, Fotoğraftan ne kadar anlaşılıyor bilemiyorum ama aracımın sağ arka kapısındaki kapı lastikleri çıkmaya başladı. Bunu kendim yapıştırabilirim tabiki ama servise mi götürmem gerekiyor tam bilemiyorum. Siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Kronik bir problem. Servise götürünce yapıştırıyorlar ücretsiz olarak. Bazı servisler komple söküyor yenisini yapıştırıyor. Aciliyeti yok. Bakım zamanı götürebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 İlk götürdüğünüzde yapıştıracaklar sonra tekrar olacak değiştirecekler bende de aynısı oldu dediğim gibi yaptılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Yakınsa servise gitmekte fayda var.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Benim aracımda da aynısı olmuştu servise bi gittiğimde yaptırmıştım (yapıştırmışlardı yerine ) acelesi yok yani denk gelince gidersiniz servise 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 sorun kronik benimde sol arka kapımda var aynı problem. Bir ara uğrayıp yaptırtacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap