Ömer Yavuz Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2014 Henüz 6 aylıktır kendileri Anne: Rana vonder Kocaeli, Baba: Jack vonder Kocaeli 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Maşallah çok tatlı. Bayılıyorum Alman kurtlarına çok akıllı oluyorlar. Ama benim favorim rottweiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Çok güzel, kıymetini biliyorsunuz, bu da iyi. Hanım izin verse kesin köpeğimiz oldurdu. Tercih sırası: 1. Golden Retriever 2. Alman Kurdu, aslında Almanlar buna çoban köpeği der (Schäferhund), ama öyle tercüme etsek bizim çoban köpekleri pek bir alınır 3. Doberman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Bende rot istiyordum ancak kıyaslama yaptığımızda bağlılık zekilik itaat konusunda alman kurtlari gerçekten üst düzey köpekler, hele benimki gibi showline bulursanız tadından yenmez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Bende rot istiyordum ancak kıyaslama yaptığımızda bağlılık zekilik itaat konusunda alman kurtlari gerçekten üst düzey köpekler, hele benimki gibi showline bulursanız tadından yenmez Kesinlikle ve çok iyi eğitim alabiliyorlar, iyi huylular, özellikle çocukları koruma ve kollamada üstlerine yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Aynen öyle gerçekten çok iyi eğitilebiliyorlar. Rottweiler'larda bazen dengesizlik olabiliyor, beklenmedik hareketler, saldırganlık falan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 işte köpek dediğin böyle yerlerde yetişir ; insanlar koca koca köpekler alıp dört duvar arasında esir hayatı yaşatıyor ... Çok karşıyım apartman dairesinde köpek besleyen insanlara ... Bizimkilerde baba oğul derede keyif yaparken 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 (düzenlendi) 3.5 yaşında oğlum var, bazen yanımızda yürümek istiyor, tasmasini ufakliga verdiğim anda adımlarını kücultup yavaşlıyor Bizim adamızda malesef dere yok hatta adam akıllı su yok Hayırlısıyla türkiyeden şu geliyo ozaman böyle fotolar cekebilirim Ocak 2, 2014 Ömer Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 birde paşamız var ingiliz bulldog ; hiç analaşamıyorlar , anında dalıyorlar birbirlerine ... alıştıramadım birtürlü ... 3.5 yaşında oğlum var, bazen yanımızda yürümek istiyor, tasmasini ufakliga verdiğim anda adımlarını kücultup yavaşlıyor Bizim adamızda malesef dere yok hatta adam akıllı su yok Hayırlısıyla türkiyeden şu geliyo ozaman böyle fotolar cekebilirim off kıbrısta alman kurdu ; kurdeşen döker ; bol bol hortumla su tutun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Bu yazı sorunsuz atlattık denizle aramız 200m bol bol yuzeriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap