Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Otosan dururken benmi yola sokuyum abi servisleri. Okuyorlarsa ararlar ayrıntı veririm durum hakkında Bosuna mi ugrastin ptc falan. Ne dertli bir insanmisin sen yahu. Ya benle ne alakası var. Sıkıntı yokmuş gibi insanı kandırmaya çalışan ustacıklara söyle bana değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 46 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya benle ne alakası var. Sıkıntı yokmuş gibi insanı kandırmaya çalışan ustacıklara söyle bana değil. İnşallah bu iş artık çözülür @Doğan Kurban. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Bugün bende kapağı söküp inceledim bende de sadece ince kablolu soket var. Kalın + - Kabloları yok aslinda araci satma düşüncem olmasa o Kabloları da basit şekilde halledebilirim. Aracım 2012 titanium-x Bu arada bi konuda görmüştüm son fotodaki soket boştu ne işe yaradığı sorulmuştu. Bende dolu o soket. Teyple alakası olabilir mi? Bende sony 9 hoparlörlü sistem var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yok özgür o sony değil.Çünkü bende o soket dahi yok ama sony var Ayrıca o 2 kalorifer borusunun altında olması lazım + - kablosu.Eğer sende de yoksa dizeller hariç hiçbir arabaya konmamış demektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Bende olup sende olmayan ne olaki baska? Benim hb senin sedan ? Bende koltuk isitma var onun mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Şimdi, Özgür Yıldız said: Bende koltuk isitma var onun mu acaba? +1 . @Ozan Kar sence? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Bugün bende kapağı söküp inceledim bende de sadece ince kablolu soket var. Kalın + - Kabloları yok aslinda araci satma düşüncem olmasa o Kabloları da basit şekilde halledebilirim. Aracım 2012 titanium-x Bu arada bi konuda görmüştüm son fotodaki soket boştu ne işe yaradığı sorulmuştu. Bende dolu o soket. Teyple alakası olabilir mi? Bende sony 9 hoparlörlü sistem var. Aracınız dizelmi Aceba , birde o boruların altındaki keçeyi kaldırıp baktınızmı çünkü keçenin alt tarafa gizliyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Takipteyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Kecenin altında bende hiç bir şey çıkmadı geçen hafta bakmistim. Orayı sökmek çok basit sokup takip bakması max 5 dak.elinizi korkak alistirmayin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Bugün termostat değişimi yapıldı. Yarın sabah sorun çözülüp çözülmediği netleşir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Bugün termostat değişimi yapıldı. Yarın sabah sorun çözülüp çözülmediği netleşir. Çözülmüştür bence. Termostat harici bişey olması imkansız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Az evvet test yaptım. Motor suyu sıcaklığı 48 derecede gerçekten sıcak hava verdi.300m mesafe ve 5 dk da. Ama net olsun diye sabahı bekleyip tam anlamıyla kontrol edip sonrasında Otosan a Başer ford için bir teşekkür bırakcam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 @Doğan Kurban geçmiş olsun hepimize ve gözümüz aydın. Böylelikle konu da boşa düşmüş oldu. İnşallah tıtosu da ısınırsa tümden rahatlayacağız. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Şimdi, Cem Boneval said: @Doğan Kurban geçmiş olsun hepimize ve gözümüz aydın. Böylelikle konu da boşa düşmüş oldu. İnşallah tıtosu da ısınırsa tümden rahatlayacağız. Abi dışarısı fena soğuk.Koltukları sökemiycem sanırsam. Dondum dondum ama bir trileçeye yok demezdim şimdi valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 @Doğan Kurban Az önce döndüm. Sen yap 1 hafta izinliyim atlıcam ucağa gelecem. Şirkete görecem yaptıklarını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap