Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 ford bu opsiyonu benzinli arabaya hiç bir yerde sunmuyor zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2016 mca'da orijinal olarak tesisat yoksa bundan da hüsrana uğrayarak vazgeçeğim. tak&çalıştıra yakın bir montajla yapılabilecek diye heves etmiştim ama kablo ile enerji çekmek istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Konuyu uzun zamandir takipteyim. Malum onumuz kış parça bulabilirsem takmaya niyetleniyorum. Parça tedariği konusunda yardima ihtiyacım var. Yardimci olabilecek kimse varmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 24.09.2016 - 10:29 tarihinde, Aziz AY yazdı: Konuyu uzun zamandir takipteyim. Malum onumuz kış parça bulabilirsem takmaya niyetleniyorum. Parça tedariği konusunda yardima ihtiyacım var. Yardimci olabilecek kimse varmi? Araç modeline göre parça farklılık gösterebilir bu parçadan iki çeşit var tabi Focus ise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 09.12.2014 - 06:32 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Arkadaşlar bugün aracımı tam anlamıyla test etme şansı buldum.Malum 9 gün kadar serviste arızası giderildi.Bu esnada kaloriferin de geç ısıttığını iletmiştim.Kontrol etmişler normal dediler.Fakat işin ilginç tarafı arabamın arızası nedeniyle soğutma suyu tamamen değişti.Bunun etkisindenmidir bilmiyorum ama artık arabam 5 dk geçmeden ılık hava veriyor ve 10 dk çekmeden ciddi ısıtmaya başladı bugün.İlk kez arabamda üşümedim bugün [emoji4] Hıım acaba antifiriz oranınımı artırdılar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 isitici elime ulasti. Bugun montaja koyuldum, fakat yuvaya bir turlu oturtamadim. Torpido kapagini sokmek gereklimi bu islem icin engel oluyorda:) Ekleme, tum baktigim resimlerde parca bu sekilde takilmis (ornek asagidaki gorsel) lakin ben ne yaptiysam torpido gozu kapaginida sokemedim.ters bir sekilde torpido gozu kapagini sokmeden yuvaya yerlestirmeyi basardim. lakin aklimda kaldi bu sekilde calismasi sorun yaratirmi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 15.04.2016 - 11:08 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: @Kerem Bozdoğan o 2 boru varya parlak onların altındaki döşemedin dibine bak. Metal kasaya kadar elinle yokla. Elektrik kabloları orada olmalı.Bir de soketin üstünde bantla sarılı yumağın içinde bcm bağlantı soketi var bak teeee buradan gördüm ben. Abi müsait bi günde benim aracada bakalım olurmu benimki dizel 2013 trend x Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2016 Torpido kapağını açın Hafif şekilde iterek yerine geçecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 ben sökmüştüm torpidoyu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 04.10.2016 - 10:32 tarihinde, Hakan K yazdı: ben sökmüştüm torpidoyu [emoji4] ne sekilde soktunuz hocam kapaginin icinde yildiz alyanla sokulen ikitane vidayi soktum. sigortalarin oradan ikitane 8 anahtarla sokulen vidayi soktum. ama yinede cikmadi torpido yerinden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 tamamen değil yerinden oynatıp alan kazandıracak şekilde ileri çıkartmıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Nasıl sokulecegi burada anlatılmış umarım yardimci olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 04.10.2016 - 11:30 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Nasıl sokulecegi burada anlatılmış umarım yardimci olur. Ozer bey, cok tesekkurler tam benim aradigim video Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 @R Samet Batmaz bak buradan inceleyebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 27.10.2016 - 07:56 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: @R Samet Batmaz bak buradan inceleyebilirsin. Expand inceliyorum abim eyvallah teşekkür ettim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap