Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Ptc nin karşısında kalan kısımda uç kısmının oturacağı kanallar var oraya oturtamamışsınız ptc yi çıkartıp önce karşıda kalan kanalları kontrol edin ...Daha sonra ptc nin alt üst kısmı var ters takarsanız oturmaz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necip Yiğit Saraç Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Arkadaşlar 3m51 parça kodu ile başlayan focus3 2012 aracım ile soketleri birebir aynı olan ptc heater oturmadığı için parça kodu değişik 6n ile başlayan focus3 ile uyumlu parça ptc alıp montajını yaptım sorunsuz bir biçimde uyum sağladı.bir önceki model 1.5 santim uzun gelmekteydi. Parça uyumsuz idi aracım ile. Aracım manuel klimalı focus3 lerden aklınıza dijital klimalı olanlarına oluyor bana olmaz diye geçirmeyin oluyor yani. Tesisatı aracın içinde hazır geldi. Sol ön tekerin oradaki şaşe kablosunuda bağladım gerekli yere vida ile. Aracım 2012 style plus paket. Forumdan arkadaşlar çok yardımcı oldular bu konuda kapalı olan özellikleride bu sayede açtım kapıların kitlemesi yokuş kalkış gibi herkese çok teşekkür ederim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 1.5 tdci PWS için bu PTC'den takan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Benimde yapmam lazım, ankarada kış fenaaa, ısınana kadar işe varıyorum. Çakmaklığa takılan ısıtıcı pedler aldım. Geçen kışı öyle çıkardım.. ama kurtarmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 bu gün aracın ilgili plastik korumasını söktüm, benim araçtan çıkan soket yapısı hiçbir montaj videosunda gördüğüm sokete benzemiyor, umarım benimkine uygun ptc mevcuttur, sokete uygun olan aracın ptc yuvasına da uyacaktır diyebilirmiyiz? bu şekilde soket üzerinden montaj yapan oldumu acaaba? uygun olanı nerden temin etti ? selamlarla, 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 @Yahya Akman yaptı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 bu gün aracın ilgili plastik korumasını söktüm, benim araçtan çıkan soket yapısı hiçbir montaj videosunda gördüğüm sokete benzemiyor, umarım benimkine uygun ptc mevcuttur, sokete uygun olan aracın ptc yuvasına da uyacaktır diyebilirmiyiz? bu şekilde soket üzerinden montaj yapan oldumu acaaba? uygun olanı nerden temin etti ? selamlarla,2013 sonrası üretilen araçlar icin olan ptc ler olur sizin araciniza. Benimde ahni soketten vardi. Ptc yi buldum montaji yaptim foccus programi ile aktive ettim ama calistiramadim. Analog klima oldugu icin calismadigini dusundum ve fazla kurcalamadim tekrar söktüm. Geniş bi zamanda parca koduna bakarim. Yada onceki mesajlara bakarsaniz benim iletilerimde parca kodunu gorursunuz. Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 tabii bende de aynı şekilde analog klima mevcut.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 1 saat önce, Yahya Akman yazdı: 2013 sonrası üretilen araçlar icin olan ptc ler olur sizin araciniza. Benimde ahni soketten vardi. Ptc yi buldum montaji yaptim foccus programi ile aktive ettim ama calistiramadim. Analog klima oldugu icin calismadigini dusundum ve fazla kurcalamadim tekrar söktüm. Geniş bi zamanda parca koduna bakarim. Yada onceki mesajlara bakarsaniz benim iletilerimde parca kodunu gorursunuz. Kolay gelsin. aa ben çalıştı diye hatırlıyodum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 27.08.2017 - 09:44 tarihinde, Özer Aksu yazdı: 1.5 tdci PWS için bu PTC'den takan var mı? bende takipdeyim, ya ptc yada oem ısıtmalı koltuk montajı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 aa ben çalıştı diye hatırlıyodum.Çalışmadı muhtemelen ilave birşeyler vardı ama üzerine pek düşmedim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 2 saat önce, Yahya Akman yazdı: Çalışmadı muhtemelen ilave birşeyler vardı ama üzerine pek düşmedim. burada yazmamışsın ama "montajı yaptım" kısmına ön çamurluk içindeki şaseyi bağlamak da dahildi değil mi? trendxte tesisat hiç yok, olsa ben de takacaktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 burada yazmamışsın ama "montajı yaptım" kısmına ön çamurluk içindeki şaseyi bağlamak da dahildi değil mi? [emoji4] trendxte tesisat hiç yok, olsa ben de takacaktım.Kesinlikle. Hatta camurluk icindeki şase Ozan ve birçok kişide şöför tarafındayken benim aracımda yolcu tarafındaydı [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 13 saat önce, Yahya Akman yazdı: Çalışmadı muhtemelen ilave birşeyler vardı ama üzerine pek düşmedim. peki elindeki ısıtıcıyı ne yaptın benimkide analog en azından deniyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Analog klima da çalışmıyor sanırım öyle mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap