Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 (düzenlendi) Bu gün şase kablosunu bağlayayım diye ön lastiği söktüm. Şase kablosunu yerine monte edilmiş olarak gördüm. Sanırım araç uretilirken montajını yapmışlar. Aralık 16, 2017 Necdet fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Bu gün şase kablosunu bağlayayım diye ön lastiği söktüm. Şase kablosunu yerine monte edilmiş olarak gördüm. Sanırım araç uretilirken montajını yapmışlar.Sizin şase kablosu diger camurluk icerisinde ozaman. O kablo kesinlikle montajli olmuyor. Diger camurluktaki davlumbazi acip bakmanizi oneririm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Bir saat önce, Yahya Akman yazdı: Sizin şase kablosu diger camurluk icerisinde ozaman. O kablo kesinlikle montajli olmuyor. Diger camurluktaki davlumbazi acip bakmanizi oneririm. Şimdi sağ tarafı da mı sökeceğim? Hazır montajlı diye sevinmiştim. O zaman bu neyin şase kablosu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Şimdi sağ tarafı da mı sökeceğim? Hazır montajlı diye sevinmiştim. O zaman bu neyin şase kablosu?Benim aracimdada sag tarafta cikmisti. Eger daha once ptc isi icin aracta calisma yapilmadiysa ve sol camurluktaki bagli ise sizin sag camurlukta bosta duruyor sase kablonuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 7 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Benim aracimdada sag tarafta cikmisti. Eger daha once ptc isi icin aracta calisma yapilmadiysa ve sol camurluktaki bagli ise sizin sag camurlukta bosta duruyor sase kablonuz. Yok yapılmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 9 saat önce, Yahya Akman yazdı: Benim aracimdada sag tarafta cikmisti. Eger daha once ptc isi icin aracta calisma yapilmadiysa ve sol camurluktaki bagli ise sizin sag camurlukta bosta duruyor sase kablonuz. Yahya Bey peki sizin araba da şase kablosu solda bağlımıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Yahya Bey peki sizin araba da şase kablosu solda bağlımıydı?Sol camurluk icerisinde sase bagliydi benim aracimda. Sag camurluk icerisinde bosta duruyordu hatti takip ettigimde ptc nin sasesi oldugunu anlamistim. Buyuk ihtimal sizdede durum boyle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 8 saat önce, Yahya Akman yazdı: Sol camurluk icerisinde sase bagliydi benim aracimda. Sag camurluk icerisinde bosta duruyordu hatti takip ettigimde ptc nin sasesi oldugunu anlamistim. Buyuk ihtimal sizdede durum boyle. Dediğiniz gibi benim araçta da şase kablosu sağ çamurluk içinde boştaydı. Dün montajını yaptim. Teşekkürler Yahya Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Ptc ısıtıcının montajını yapıp devreye aldım nihayet. Sorunsuz çalışıyor. Bu konuda yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 Focus 2013 trend x 1.6 tdci aracıma ptc taktırabilirmiyim ? Taktırabilirsem Çerkezköy civarı nerde taktırabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 5 dakika önce, Emre G. yazdı: Focus 2013 trend x 1.6 tdci aracıma ptc taktırabilirmiyim ? Taktırabilirsem Çerkezköy civarı nerde taktırabilirim ? Bu konuyu inceleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İzzet Taşçı Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 aylık Ford kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım. Benim aracım 2011 c max 1.6 scti titanium. Konuyu sonuna kadar okumama rağmen benim araca bağlanabilirmi anlamadım. Aracın kullanma kılavuzunda programlanma gibi fonksiyonlar gözüküyor ek ısıtıcıyla alakalı eğer bağlanısa bu özellikler aktif olurmu. Verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 6 dakika önce, İzzet Taşçı yazdı: Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 aylık Ford kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım. Benim aracım 2011 c max 1.6 scti titanium. Konuyu sonuna kadar okumama rağmen benim araca bağlanabilirmi anlamadım. Aracın kullanma kılavuzunda programlanma gibi fonksiyonlar gözüküyor ek ısıtıcıyla alakalı eğer bağlanısa bu özellikler aktif olurmu. Verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim 8VN6 18D612-AE / 23.08.2010-01.09.2011 BV6N 18D612-AA / 01.09.2011-01.10.2012 Sizin aracınıza uygun parçalar bunlar, buna ek bir de tesisat yoksa o çekilmesi gerek. Bildiğim kadarıyla buraya gelen benzililerin tesisatı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 8VN6 18D612-AE / 23.08.2010-01.09.2011 BV6N 18D612-AA / 01.09.2011-01.10.2012 Sizin aracınıza uygun parçalar bunlar, buna ek bir de tesisat yoksa o çekilmesi gerek. Bildiğim kadarıyla buraya gelen benzililerin tesisatı yok. Benzinliye uygun parça kodu mu veriyor ford? Benzinlilerin alternatörünün yeterli olmadığını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 11 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Benzinliye uygun parça kodu mu veriyor ford? Benzinlilerin alternatörünün yeterli olmadığını düşünüyorum. Vermiş, dediğin gibi bu donanımla birlikte başka neler değişiyordur fabrikasyon? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap