adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2016 isitici elime ulasti. Bugun montaja koyuldum, fakat yuvaya bir turlu oturtamadim. Torpido kapagini sokmek gereklimi bu islem icin engel oluyorda:)Ekleme, tum baktigim resimlerde parca bu sekilde takilmis (ornek asagidaki gorsel) lakin ben ne yaptiysam torpido gozu kapaginida sokemedim.ters bir sekilde torpido gozu kapagini sokmeden yuvaya yerlestirmeyi basardim. lakin aklimda kaldi bu sekilde calismasi sorun yaratirmi? Aziz bey araç nedir acaba? Bende 13' dizel style hb var , aynı işlemi istiyorum uygumlumudur merak ediyorum. Ayrıca ürünü aldığnız link mevcut mu? Ek garantiyi, bozarmı fikir olarak soruyorum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Aziz bey araç nedir acaba? Bende 13' dizel style hb var , aynı işlemi istiyorum uygumlumudur merak ediyorum. Ayrıca ürünü aldığnız link mevcut mu? Ek garantiyi, bozarmı fikir olarak soruyorum? Aracim 2012 titanium X, bende tesisati hazirdi. Tesisati kontrol edin varsa muhtemelen olur. Garantiyi etkileyecegini sanmiyorum. Bendede uzatilmis garanti mevcut. not: parcayi bir atkadas tedarik etti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Ankarada kışlar zor geçiyor. İşe gidince anca ısınıyor araç[emoji848] teşekkürler cevap için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Çözmüşler olayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Çözmüşler olayı [emoji4] Bu video acaba kimin bulduğu bilgilerle çekildi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bizim arkadaşlar bunlar yabancı değiller 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 1.5 tdci lerde yuva ve hazır tesisat varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Şimdi, Mehmet Gün yazdı: 1.5 tdci lerde yuva ve hazır tesisat varmı. Makyajli kasada var oldugunu biliyoruz, hatta makyajsizlara takilanlardan farkli bir model PTC takiliyor. Aynisini alirsaniz calismaz bilginize. @Serkan Karakoca biliyor mevzuyu, gorurse yazar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Makyajli kasada var oldugunu biliyoruz, hatta makyajsizlara takilanlardan farkli bir model PTC takiliyor. Aynisini alirsaniz calismaz bilginize. [mention=7010]Serkan Karakoca[/mention] biliyor mevzuyu, gorurse yazar. Mca da ptc nin kodu değişik yazarım resmini eklerim ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: Mca da ptc nin kodu değişik yazarım resmini eklerim ... Mca da tesisat hazırmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Mca da tesisat hazırmı. Kısa zamanda oraları söküp bakıcam resimleyip yüklerim ptc işine sıra gelmedi şimdilik ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Ben mca trendx'te tesisatı bulamamıştım geçen yıl. Belki vardır da ben bulamamışımdır.Belki sadece dijital klimalı modellerde tesisat oluyordur diye düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 ford bu opsiyonu benzinli arabaya hiç bir yerde sunmuyor zaten. bütün hayallerimi yıktın. [emoji21] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 bütün hayallerimi yıktın. [emoji21] Enerji kablolarını çekerim dersen takarsın. Artı ve eksi kabloları yok. Ha bunları çektin diyelim. Alternatörün dizelinki kadar büyük mü? 1.0 ınki küçük mesela. Takarsam ileride sorun yapar. Boşveeeer koltuk ısıtma candır [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 7 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: bütün hayallerimi yıktın. gaza bas abi, benzinli kolay ısınıyor zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 gaza bas abi, benzinli kolay ısınıyor zaten [emoji4] Kontağı çevirip yola çıktığımdan çoğunlukla yolda 2 im üşüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap