saner can Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Aktif ızgarayıda düşündüm kontrol ettim açılıp kapanıyor.Ama tam anlamıyla sıcak havayı 15 dk seyahattan sonra üflüyor.İçerinin ısınması değil sorunum iç kalorifer ızgarasından gelen havaya göre söylüyorum. Nasıl kontrol ettiniz. Ben baktım ama anlamadım. Tarif edebilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Nasıl kontrol ettiniz. Ben baktım ama anlamadım. Tarif edebilirmisiniz Plakanın altındaki ızgaradan bakınca görünüyor. İlk çalıştırmadaydı sanırım soğukken kapatıyor hemen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Arkadaşlar bugün aracımı tam anlamıyla test etme şansı buldum.Malum 9 gün kadar serviste arızası giderildi.Bu esnada kaloriferin de geç ısıttığını iletmiştim.Kontrol etmişler normal dediler.Fakat işin ilginç tarafı arabamın arızası nedeniyle soğutma suyu tamamen değişti.Bunun etkisindenmidir bilmiyorum ama artık arabam 5 dk geçmeden ılık hava veriyor ve 10 dk çekmeden ciddi ısıtmaya başladı bugün.İlk kez arabamda üşümedim bugün 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Çorum Kaloriferi ftw ... F1 Focus HB'e taktırmıştım, bir ara devamlı Erzincan - Kars - Erzurum yapıyordum ... ayakkabımın tabanının erimeye başladığını hissederdim diyeyim, gerisini siz anlayın. https://www.facebook.com/pages/%C3%87ORUM-Kalorifer-Ankara/611195362281504 Aracın içine odun sobası koymak gibi bir şey bu ... Not: Konu ile pek alakalı değil ama Ford özellikle kışı soğuk geçen illerde ticari/transit araçlara -mecburi- soğuk iklim paketi uygulamasına bu sene başladı. O noktalardaki bayi istese de artık bu paketi içermeyen araç sipariş edemiyor... (bkn.yakıt hattı ısıtıcısı) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 soğuk iklim paketi Webasto mudur bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 1.0 motorda ısıtma sorunu yok, hatta daha iyi.. benzer mesajı daha önce yazmıştım.. eşimi bazen işe bırakırım kendi işime giderken, onun iş yeri yüksekte tırmanıyoruz hafif ce 1 km kadar.. dışarısı 5 derece civarında iken gösterge 90 dereceye ulaşıp ılık havaya başlıyor, bir süre sonra daha sıcak veriyor.. eski arabamla kıyasladığımda bunun aktif ızgaranın yararı diye düşünüyorum.. malum birde demir blog gövde..ve motor çabuk ısınsın diye silindir yuvaları arasındaki mesafenin 7mm tutulması.. = az yakıt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Arabanız geç isitiyorsa antifrinizi kontrol edin benimki isitiyordu bakımdan sonra araç çalışıp 3 4 dk sonra fanin önüne elimi dahi koyamiyorum o derece yakıcı sıcak ufluyor şu anda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Bahadır Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 (düzenlendi) 1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğutma sıvısını kalorifer radyatörünün de dahil olduğu ikinci devreye verir. Sistem sıcaklığı ikinci termostat derecesine ulaştığında ise sıvı motor soğutma radyatörüne verilir. Yani 1.0 ecoboost blok ısınmadan kaloriferi ısıtmaz. Boşuna antifriz, termostat vs değiştirmeyin, aracınızı kurcalatmayın. Aralık 30, 2014 Osman Bahadır tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Arkadaşlar 1.0 ların kışın malumunuz ısınmak bilmeyen motürü yüzünden artık arabamı kolsuz mont ve deri eldivenle kullanmak zorunda kalmayacağım.Araştırmalarım sonucunda adı 11-14 FORD FOCUS & C-MAX ELECTRIC PRE HEATER ELEMENT diye oem bir parça buldum.Bu parça kalorifer motorunun olduğu kısıma takılarak motor ısısı yükselip araç içini ısıtacak konuma gelene kadar araç içine sıcak hava akışı sağlıyor.Araç elektiriği ile çalışıyor.Bir nevi saç kurutma mak. mantığı işte.Neyse parçayı bulup montajını bitirince konusunu ayrıca açarım.Detayları paylaşırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 8 dakika önce, Doğan Kurban said: Arkadaşlar 1.0 ların kışın malumunuz ısınmak bilmeyen motürü yüzünden artık arabamı kolsuz mont ve deri eldivenle kullanmak zorunda kalmayacağım.Araştırmalarım sonucunda adı 11-14 FORD FOCUS & C-MAX ELECTRIC PRE HEATER ELEMENT diye oem bir parça buldum.Bu parça kalorifer motorunun olduğu kısıma takılarak motor ısısı yükselip araç içini ısıtacak konuma gelene kadar araç içine sıcak hava akışı sağlıyor.Araç elektiriği ile çalışıyor.Bir nevi saç kurutma mak. mantığı işte.Neyse parçayı bulup montajını bitirince konusunu ayrıca açarım.Detayları paylaşırım. Koltuk isitma taktirsana yahu. Dertsiz tasasiz :] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Şimdi, Servet Özkan said: Koltuk isitma taktirsana yahu. Dertsiz tasasiz :] Ya onun için adam gibi ısıtıcı pad bulamadımki erkan dikicinin tepesine çöküm.Bulduklarım kendini bile ısıtamıyorki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Dinlemedi ki :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 18 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya onun için adam gibi ısıtıcı pad bulamadımki erkan dikicinin tepesine çöküm.Bulduklarım kendini bile ısıtamıyorki Oem al? Su cakma cikma islerinden kurtul. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 2 dakika önce, Servet Özkan said: Oem al? Su cakma cikma islerinden kurtul. Aynen başkan oem olacak ama oem koltuk ısıtıcı ağır gelir. Şu kalörifier olayını bitirimde bakacam BV6N-18D612-AA bak parça kodu ısıtıcının Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap