Enes Bostan Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2014 Selam arabam focus 2004 sedan hararet müşürünü değiştikten sonra kalorifer ısıtmamaya başladı. Normal bi hava üfluyor bunun nedeni ne olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Bostan Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 bilen yok mu ya Erzurum'da donmak üzereyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Sorun termostatda yada sistemde hava olmasından kaynaklanıyor olabilir Enes Bey. Bu arada Hararet müşürünüz neden değişmişti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Efe Şahin Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Termostat bozuk olabilir..Aynısı geçenlerde bana oldu,termostat değişince düzeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 bilen yok mu ya Erzurum'da donmak üzereyim Bilsek ne olacak, arıza varsa götürün servise baksınlar. Termostat bozuk olabilir, kalorifer musluğu bozulmuş olabilir. Üşümeyin, servise uğrayın halletsinler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Evet servis şart olmuş gibi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tibet Oğuzoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Aynı sorun bende de vardı termostat değiştirdim Sorun çözüldü 20TL lik Sorunmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Bostan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Sorun termostatda yada sistemde hava olmasından kaynaklanıyor olabilir Enes Bey. Bu arada Hararet müşürünüz neden değişmişti? hararet göstergesi kırmızıya falan vuruyordu sonra düzeliyordu bu sorundan dolayı değiştiler bizim buradada servise bi giden pişman bide gitmeyen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Aydın Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Aynı sorun bende de vardı termostat değiştirdim Sorun çözüldü 20TL lik Sorunmuş Hocam bende de sıkıntı var da ford servisine götürsem bu termostat işi için 20 tl mi alırlar.Fazla çıkmaz yani değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Ben termostat'ı değiştirecek olsam, kesinlikle orjinal tercih ederdim. Bu konuda yan sanayi seçmemeniz gerekir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tibet Oğuzoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Hocam bende de sıkıntı var da ford servisine götürsem bu termostat işi için 20 tl mi alırlar.Fazla çıkmaz yani değil mi? Ben serviste değiştirmedim sanayide ustama değiştirttim sorunsuz servis inceden öpebilir ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Götürdüm aracı servisteki usta baktı.Sorun yok dedi.Bu arada orjinal focus termostatı 120 lira civarında bişey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Karakaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 bazen yeni takılan termostat arızalı olabiliyor hele ki yan sanayi ise ayrı bi nokta ise ters takılma olayını da duymuştum ters takılıncada yapabiliyormuş termostatın yazlık kışlık gibi tipleride var anlamayan bilmeyen bi ustaya denk gelmiş olabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 aracın içinde yeterli su yoksa kalorifer ısıtmaz su kaçağı olmasın araçta bi kontrol ettiler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Enes Bostan
Selam
arabam focus 2004 sedan hararet müşürünü değiştikten sonra kalorifer ısıtmamaya başladı. Normal bi hava üfluyor bunun nedeni ne olabilir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap