Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 (düzenlendi) burada herşeyden önemli olan bence aracın sağladığı tüm özelliklerin eksiksiz ve hatasız olarak orjinalindeki gibi çalışması..oto.park,park sensörleri,sesli komutla arama vb.Bunlardan biri bile eksik olursa bence işe yaramaz..Reklamların hiçbirinde detaylı olarak tek tek özellikleri sayıp hepsi çalışır dememiş...ben taktırmayı düşünüyorum ama hala beklemedeyim,istediğim ürün çıkana kadar bekleyeceğim,çıkmazsa da son çare http://www.hepsiburada.com/liste/next-5-piri-reis-android-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otnext815985&categoryId=257643 Ocak 10, 2014 Özcan B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Güncelleme gelse nolacak multimedya da fiziksel tuş yok her tuşun bir görevi var zaten ekrana göre değişen tuşlar var ya en altta ekranın alt tarafında. onlardan birini kaldırıp(ipoddayken Tara yazıyordu onun yerinde ne işe yarıyor bilmiyorum) play/pause yapmışlar, radyoda mute. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Dostlarım linkteki ürünü aracıma alacağım direksiyon kumandası çalışır diyor fakat sync nasıl çalışacak bu cihazda sync diye bir ibare göremedim. Açıkçası sync özelliğinide çok sevdim ara diyorum arıyor kullanmasıad çok güzel. bir fikriniz varmıdır?<br /><br />http://www.n11.com/navitech-nx-251y-ford-focus-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-P16494023<br />Sync %90 calismaz eğer mesaj okumada bahsediyorsaniz. <br /><br />Biraz araştirdim bu ürünü Navitech NX-251Y pek bisey bulamadim daha yeni herhalde. Siz alirsaniz bir inceleme videosu isteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Bugün Cylone gördüm. Araç üzerinde piyano black kısmı Sony ye göre biraz daha kalitesiz duruyor ama büyük ekran ve geri dönüş kamerası hoştu. Arayüz biraz daha güzel olsaymış iyiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Benim hayalimde böyle bir ikili var:http://www.ebay.com/itm/METRA-99-5827SB-FORD-FOCUS-2012-SINGLE-DOUBLE-DIN-DASH-KIT-WITH-SILVER-BLUE-VENT-/150915633875?pt=US_Car_Audio_Video_Dashboard_Installation_Kits&hash=item232345d2d3 http://www.androidpolice.com/2014/01/08/ces-2014-hands-on-with-the-sony-xsp-n1bt-android-phone-mount-car-stereo/ 2. linkteki ürün mayıs ayı gibi 250 dolardan çıkacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Vural Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 ford kendi niye bir multi medya seti çıkarıp satmıyor anlamiş değilim bu kadar insan bekliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 ford kendi niye bir multi medya seti çıkarıp satmıyor anlamiş değilim bu kadar insan bekliyor Neden satsin? Kendi urunu zaten varken neden kendi ayagina kursun siksin ki? Henuz Avrupada yok ama Amerikada MyFordTouch var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Neden satsin? Kendi urunu zaten varken neden kendi ayagina kursun siksin ki? Henuz Avrupada yok ama Amerikada MyFordTouch var.. E onu satsın o zaman 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 E onu satsın o zaman e satsın... ben yetkili olsam hemen yarın, 500 TL'den satardım emin ol.. ama yetkili değilim işte.. ah ah.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 en güzel mutimedya ; fiziki olarak 3 boyutlu hemde 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Vural Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 (düzenlendi) 2014 model ford lardada mi yok acaba ben bu yılın arabasını görmedim de . multimedyaya geçmeyen firma kalmadı yaa opelinden şavroletine renosundan neyse işte böyle bişey bende bekliyorum yakın zamanda ford da çıkarır gibime geliyor çünkü ..... biz hala çin malları ile uğrasıyoruz Ocak 23, 2014 Muhammed Vural tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Navitech ürün için geçen gün istanbul daki ofislerini arayıp sordum.ürünün otomatik park sistemini ve sesli komut sistemini desteklemediğini söyledi.bilginize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 2014 model ford lardada mi yok acaba ben bu yılın arabasını görmedim de . multimedyaya geçmeyen firma kalmadı yaa opelinden şavroletine renosundan neyse işte böyle bişey bende bekliyorum yakın zamanda ford da çıkarır gibime geliyor çünkü ..... biz hala çin malları ile uğrasıyoruz Sitemizi düzenli takip ederseniz eğer ve sadece bunun gibi 2-3 başlık ile sabitlenmezseniz ilgili bilgleri bulmanız çok kolay olacaktır. İnternet veya bayilerde olmayan şeyleri burada bulmak mümkün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 2014 model ford lardada mi yok acaba ben bu yılın arabasını görmedim de . multimedyaya geçmeyen firma kalmadı yaa opelinden şavroletine renosundan neyse işte böyle bişey bende bekliyorum yakın zamanda ford da çıkarır gibime geliyor çünkü ..... biz hala çin malları ile uğrasıyoruz bence de bu şekilde,dandik clio bile renkli ekran navgasyon koydu ve bir çok forddan iyi olmadığını bildiğimiz ve özellikle c sınıfı dahi olmayan araçlara bile koyuluyor artık...sanırım bu ekran ve navigasyon işinden müşteriye biraz daha ne geçirebilirsem kar anlayışı var fordda...55 bin tl araba,ekran tetris ekranı..bir kere arabaya yakışmıyor,dısarıdan ilk defa görüp araca binen waaw derken ekrana bakıp tetris gibi olmasına ve navi.olmamasına hayret ediyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Bu konu "o zaman neden aldın?" sorunsalına doğru hızla ilerliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap