Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2014 Focus'unuzun üzerinde mangal yakılırsa, ne yapardınız ? http://youtu.be/UwVO3qvhS1c Not: F1'in yandan görünüşü eşsiz güzel, hala hemde.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Adamlar sakinmiş yine... Bazıları toz bile kondurmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 bu adam daha kaç kere dayak yiyecek akıllanmak için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Benim arabamda deneseydi kesin komalıktı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Diri diri onu yakarım valla affetmem Benim arabamda deneseydi kesin komalıktı. Bir abuaaa desen kaçar zaten abi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Diri diri onu yakarım valla affetmem Bir abuaaa desen kaçar zaten abi.... Hiç onu demeden kamera şakası makası dinlemeden gereğini yapardım inan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 mangal belki onun tavana oturmasından daha az zarar verir. göçtü tavan, tam dayaklık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Şaka elinde patalamış ama, Benim arabamda yapsa var ya, valla yukarıdan çektiğim gibi atarım yere herifi. Hayır tavan harbi göçer yahu, çocuklar bayağı sakinmiş. Furunca aşuracan derler bizim burada. Bu aynı böyle işte. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Bu adam şaka yapacak diye geri zekalılıktan taviz vermiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 ben olsam mangalın közünü mözünü adamın suratına atardım. sonra giderdim ne yaparsa yapsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Benim arabamda deneseydi kesin komalıktı. aynen valla Nihat Abi ,çıkacak arabanın tavanına oturacak ondan sonra adamı başka yere oturturlar .Şaka maka dinlemem valla daha öncede bi arabaya boya dökmüştü bu g.zekalı sopayı yemişti adam şaka maka anlamam demişti... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 aynen valla Nihat Abi ,çıkacak arabanın tavanına oturacak ondan sonra adamı başka yere oturturlar .Şaka maka dinlemem valla daha öncede bi arabaya boya dökmüştü bu g.zekalı sopayı yemişti adam şaka maka anlamam demişti... Biliyorum bende seyretmiştim o şakayı, ama adam iyi dövememişti o yüzden benzer şakalara devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Sorgusuz sualsız dırek dalardım yanı ben arabamın kapısını hızlı kapatmaya kıyamazken bı ukala şaka maksatlı mangal yakacak haha .! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Olan olmuş arabaya bir şey olup olmadığına bakardım eğer olmamışsa bunun yanlış olduğunu bidaha yapmamasını gerektiğini söylerdim sonra arabamı daha sağlam bir yere çekerdim ama baktım ki arabaya zarar vermiş arkadaşı ince elekten geçirirdim Not: Arabaya bir şey olup olmadığını kontrol edersem yukarıdakiler geçerlidir eğer etmediysem ince elekten itibaren geçerlidir Sorgusuz sualsız dırek dalardım yanı ben arabamın kapısını hızlı kapatmaya kıyamazken bı ukala şaka maksatlı mangal yakacak haha .! Valla yapar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Ne sinir küpü adamlarmışsınız yahu Adam hasta bile olabilir, ben tavukları yer sonra da giderdim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap