Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Arabaya binerken uyarır dinlerse dinler kendi isteğiyle dinlemezse ben gazladığımda düşerek iner, hiç uzatmaya gerek yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Gazlayana kadar zaten iner, yaptığı da yanına kar kalır Hocam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Olan olmuş arabaya bir şey olup olmadığına bakardım eğer olmamışsa bunun yanlış olduğunu bidaha yapmamasını gerektiğini söylerdim sonra arabamı daha sağlam bir yere çekerdim ama baktım ki arabaya zarar vermiş arkadaşı ince elekten geçirirdim Not: Arabaya bir şey olup olmadığını kontrol edersem yukarıdakiler geçerlidir eğer etmediysem ince elekten itibaren geçerlidir Valla yapar Ne ugrascam onunla arabaya falan bakmazdım zaten aklı basında ınsan yapmaz hadı yaptı sonucuna katlanır. Bakınız : http://www.youtube.com/watch?v=2x-JLT1wEow Aynen benım yapacaklarımda böyle olur ben ılk basta adamı uyarmamda dırek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 ulusal kanalda bu adamın programı şaka programı diye yayınlanıyor bide!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Zaten böyle seviyesiz bir mizah anlayışının buraya konu olmasını bile yakıştıramadım ya, neyse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Zaten böyle seviyesiz bir mizah anlayışının buraya konu olmasını bile yakıştıramadım ya, neyse... Ben focus'u beğendiğim için ekledim Sonuna kadar izlediniz mi ? İzlemeyenler için ve adama küfür edenler için açıklama yapayım: Bu şakayı focus'un sahibinin arkadaşı yaptırıyor ve yanındaki çocuk da biliyor bunu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 şakayı focus'un sahibinin arkadaşı yaptırıyor ve yanındaki çocuk da biliyor bunu.. Böyle arkadaşlarım yok neyse ki... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Ne sinir küpü adamlarmışsınız yahu Adam hasta bile olabilir, ben tavukları yer sonra da giderdim.. sinir küpü değilde herkes arabasını seviyor burda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 deli olduğunu söylemese dayağı yiyordu zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yorumları okuyunca bana focus vereceklerini bilsem böyle bi şaka yapmaya cesaretim olmazdı şu an Ben olsam adama gülerdim ne içtin sen diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap