Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Cumartesi aracımı servise götürdüm 2000 devirlerde araçta tekleme oluyordu program atmak lazım dediler akşam arayıp aracımın 4. Göz enjektörünün arzalanmış olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler garanti kapsamında değişim istedim garanti kapsamadığını söylediler bende forda mail attım cevap bekliyorum aracım halen serviste....
Soru
Serdar yaman
Cumartesi aracımı servise götürdüm 2000 devirlerde araçta tekleme oluyordu program atmak lazım dediler akşam arayıp aracımın 4. Göz enjektörünün arzalanmış olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler garanti kapsamında değişim istedim garanti kapsamadığını söylediler bende forda mail attım cevap bekliyorum aracım halen serviste....
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
3
3
3
Popular Days
Ock 7
14
Ock 5
13
Ock 6
10
Mar 11
3
Top Posters For This Question
Serdar yaman 14 posts
Nihat Abukan 3 posts
çağlar çetinkaya 3 posts
Serkan Karakoca 3 posts
Popular Days
Ock 7 2014
14 posts
Ock 5 2014
13 posts
Ock 6 2014
10 posts
Mar 11 2017
3 posts
Popular Posts
Serdar yaman
Ve uğraşlarım sonucu garanti kapsamında değişim onayı geldi enjektör garantiden değişim olacak
Serdar yaman
Ve aracımı bugün teslim aldım 1 adet enjektör değişimi garantiden yapıldı...
çağlar çetinkaya
bu nasıl iş ya enjektör garantiye girmez miymiş ? O zaman garanti niye var? Ama yakıttan kaynaklanan bir sıkıntı varsa adamlar garanti vermeyebilir zaten ordaki yakıtların hepsi şüpheli bi kere ordaki
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap