Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Hala bakınıyorum neden kimse beğenmiyor bu mondeoları Ben beğeniyorum ve sahibi olup da şikayetçi olan da hemen hiç yok. İkinci eli zayıf, ama alırken bu iyi bir özellik. Çok da sağlam ve uzun ömürlü oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Ben beğeniyorum ve sahibi olup da şikayetçi olan da hemen hiç yok. İkinci eli zayıf, ama alırken bu iyi bir özellik. Çok da sağlam ve uzun ömürlü oluyor. Bende beğeniyorum da babam sedan olanını pek beğenmiyor, hbler daha çok hoşuna gidiyormuş İlandaki araç sahibiyle görüştük bakalım 1-2 gün içinde gitme durumumuz var. Bakalım focus 2 den sonra 16 yaşındaki mondi kesecek mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Kesmesine keser. Sıkıntı olmaz da, tabi temiz ve bakımlıysa. baktığın arabanın kaportası düzgün duruyor dediğin gibi. Bir iki parça boya olmuş, olmamış benim pek umrumda olmazdı. Var mı bilmiyorum senin mondi de ama olsa da sıkıntı olmaz yani. Km si orjinalse uygun. Uzun dönem binmek planlanıyorsa kısmen iyi bir seçenek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Ne dersiniz 65e Kuga 1.6 alınacağına bu alınır mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2010-mazda-cx-9-3.7-3-sira-koltuk-tekkar-otomotiv-den-119556508/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 1971 taunus antika olarak alıp hobi olarak toplamak istiyorum nedersiniz arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ihtiyactan-acill-satlik-full-orjinall-20-m-xl-119181170/detay# Kayseri'deymiş araç Düşünürsen yardımcı olurum bu araç için ama çok istiyor gibi geldi bana. Ne dersiniz 65e Kuga 1.6 alınacağına bu alınır mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2010-mazda-cx-9-3.7-3-sira-koltuk-tekkar-otomotiv-den-119556508/detay/ Benzin ve mtvsi sıkıntı olmayacaksa olabilir tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Ne dersiniz 65e Kuga 1.6 alınacağına bu alınır mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2010-mazda-cx-9-3.7-3-sira-koltuk-tekkar-otomotiv-den-119556508/detay/ Şaka yapıyorsun değil mi? Teköze baktın mı, şehir içi fabrika verisi 18,5 L/100 km. Ayırca 3 sıra koltuğu olanlarda ya koltuk ya bagaj seçimi var daima. 1. Mirasa kondun, çocukluğundan kalma Mazda sevgisini doyurman gerekiyor 2. Ana okulu işletmeciliğine başladın 3. Kafana taş düştü 4. Bizle kafa buluyorsun Hangisi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Şaka yapıyorsun değil mi? Teköze baktın mı, şehir içi fabrika verisi 18,5 L/100 km. Ayırca 3 sıra koltuğu olanlarda ya koltuk ya bagaj seçimi var daima. 1. Mirasa kondun, çocukluğundan kalma Mazda sevgisini doyurman gerekiyor 2. Ana okulu işletmeciliğine başladın 3. Kafana taş düştü 4. Bizle kafa buluyorsun Hangisi? Bir an için öyle bir brain storming yapmıştım Yıllık MTV nin kasko bedeli düşüklüğü vs ile 6 bn TL olduğunu görünce vazgeçtim zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Kilometrede 50 kuruş ile 3 tl arasındaki yakan bir jipti sanırsam bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Çok da güzel değil zaten yav 18de çokmuş hemde çok çokmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-turkiyede-5-tane-farkli-olmak-isteyene-128311718/detay Buna ne diyorsunuz ? Türkiyede 5 tane varmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-turkiyede-5-tane-farkli-olmak-isteyene-128311718/detay Buna ne diyorsunuz ? Türkiyede 5 tane varmış Böyle de yalan olmaz ki arkadaş Sürücü asistanları yok bunda zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Böyle de yalan olmaz ki arkadaş Sürücü asistanları yok bunda zaten Birde 80.000 TL yazmış arayıp konuşmak lazım neyin kafası bu diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Birde 80.000 TL yazmış arayıp konuşmak lazım neyin kafası bu diye 2.0 Tdci mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Buna ne diyorsunuz ? Türkiyede 5 tane varmış Doğru diyor CARdaşım. :D O beş taneden birisi bende :D :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 "Evlat" arabalarda olumsuz bir sıfat değil miydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap