Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 BİTMEZ BU ARAÇ ÖZEL YAPIM .TAMAMIYLA ÖZEL YAPIM adam kaç kere yazmış özel yapım diye siz hala sıfırını soruyosunuz cık cık cık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 adam kaç kere yazmış özel yapım diye siz hala sıfırını soruyosunuz cık cık cık Bende özel yaptırdım. Aradım Ford'u, dedim ki, bak benim arabama 1,6 115 hp dizel motor koy. Torku en az 270 nm olsun dedim. Rengi beyaz olsun, arka camları siyah olsun dedim. Bagaj kapağı düğmeye basınca kendisi açılsın dedim. Ön farlarında led olsun ama içi beyaz olsun dedim. Kapı içlerinde ledler olsun dedim, kırmamışlar tavana da yapmışlar. Beni uğraştırmasın, kendi kendine park yapsın dedim. Sağolsunlar hiç birisini es geçmeden yapmışlar. Özel yaptırdım sayılmaz ama rica minnet, araya tanıdıkları falan koyarak bişeyler eklettim işte :D :D 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 smart paket bilem yok bunda Hayır zaten vatandaşa birisi söylesin o fiyata Mercedes var yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Adama doğru yaklaşıp "Sony var mı Sony " diye sormak lazım :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 (düzenlendi) focus 3 ler neyse de focus 2 lerin 3 kasa dizel style'lar ile başa baş gitmesinin (kimi zaman daha da önde) nedenlerinden birini buldum sanırım: Aracımın arkasında hayvanımsı bir şekilde focus yazmasına rağmen ''yeni fiesta mı abi bu''diyen bi dünya cahil adamla karşılaştım.Daha vahim olanı ise ''hayır bu focus ''dediğimde aldığım cevaplardı:''yok abi focusların arka tarafı kesik oluyor '' vatandaşın kafasındaki focus, 2 kasayla başlayıp bitmiş başka focus yok Eylül 24, 2013 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 "SÜRÜCÜ UYANDIRMA" var mıydı? sürücü uyandırma dediği sanırım sürücü takip sistemi ..ama bu ilandaki arabada yok o özellik çünkü ekran eski ekrandan .tekno paket olması lazım bu özelliğin olması için bu araçta da tekno paket yok görünüyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 focus 3 ler neyse de focus 2 lerin 3 kasa dizel style'lar ile başa baş gitmesinin (kimi zaman daha da önde) nedenlerinden birini buldum sanırım: Aracımın arkasında hayvanımsı bir şekilde focus yazmasına rağmen ''yeni fiesta mı abi bu''diyen bi dünya cahil adamla karşılaştım.Daha vahim olanı ise ''hayır bu focus ''dediğimde aldığım cevaplardı:''yok abi focusların arka tarafı kesik oluyor '' vatandaşın kafasındaki focus, 2 kasayla başlayıp bitmiş başka focus yok Aynı sorunla bende muzdaribim cahil vatandaşa anlatamıyorsun da focus yazıyor abi görmüor musun diyorum onu sen yazmışsındır diyor kaputu açıp motora kafasını sürtesim geldi yemin ederim bizim bacanakta da var fiesta bunun aynısı diyor hala ara bacanağı gelsin dedim maçası yemedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Aynı sorunla bende muzdaribim cahil vatandaşa anlatamıyorsun da focus yazıyor abi görmüor musun diyorum onu sen yazmışsındır diyor kaputu açıp motora kafasını sürtesim geldi yemin ederim bizim bacanakta da var fiesta bunun aynısı diyor hala ara bacanağı gelsin dedim maçası yemedi kaputu açsan yine inanmaz motoru da sen koymuşsundur der Hal böyle olunca uyanık focus 2 sahipleri de yeni focus bu diyerek avlıyorlar milleti... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013bmw-320d-comf-plustechnology-plussunroof-plusbi-zenon-plusm-paket-139288562/detay Bu araba mı çok güzel olmuş, yoksa ben mi onu çok güzel görüyorum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Baya başarılı bence. M Paket, ekranlı, Bi-Xenon'lu. Ama arkadaki M Badge orjinal değil sanırsam, ön böbreklerdeki renklerdirmeyi ben beğenmiyorum, spoiler siya olmalıydı, iç döşemede açık renk bu arabadan sonra bir daha alacağımı zannetmiyorum, mümkünse kırmızı ya da siyah. M paket olmasına rağmen comfort kategorisini seçmesi ve somut olarak tespit edemediğim ancak beni kıllandırıan bir şeyler var sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 @Mertcan Çelik, Ne donanımda olduğu, neresinin orjinal olduğu mesele değil. Arka spoiler rengi ve ön böbreklerdeki renklendirmenin de fena durmadığını düşünüyorum. (Spoiler renginin siyah olmasını sevmiyorum.) Kısa ve öz olarak ta şu an 140 bin liram olsa ve 3 serisine bakıyor olsam aramış ve pazarlığı muhtemelen bitirmiştim. Beğendim!!!!! :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Kötü olmuş beğendiğim bir aracın içine etmiş çin işi oynamalar.. Iyk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Arabanın böbreği neresi oluyor yaw Baktım baktım beyaz bmw işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 @Ümit Vaysaloğlu,Zevkler renkler Arabanın böbreği neresi oluyor yaw Baktım baktım beyaz bmw işte Öndeki ızgaralara böbrek diyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 (düzenlendi) M Pakette direksiyon yuvarlak; bu araba ya m paket değil ya da özellikle direksiyonu standart almış; comfort da paket çeşidi; donanımlarda şimdi premium ve techno plus diye çeşitlendirdiler; comfort ve technology paketler kalktı. 148 Bin buna verene kadar dolu bir sıfır 320i ED alınabiliyor; motor 1.6 ama 170 Bg ve torku da 250 Nm; şehir içi biraz yakıyor ama donanımdan kurtarıp, line paketler falan seçilebiliyor ( sportline baz donanım 129 Bine geliyor ) ki vergi avantajı da cabası. Tabi " bunu alan adam vergiye bakmaz " argümanına diyecek bir şeyim yok, ben kendi kese hesabımdan bakıyorum Ha! her modeli aşk; o ayrı... Ekim 4, 2013 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap