Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Sabri senin arabanin rengi bozuk. Beyaz olsa kafadan 60 eder. :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Sabri senin arabanin rengi bozuk. Beyaz olsa kafadan 60 eder. :D Beyaz hic dusunmemistim siyah plastik tamponalti ve marspiyel yuzunden. En guzel renk gece gri bence 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Bende kısır döneme mi denk geldim ya 57.500 arayan yok Şu ilana bakın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-ford-focus-1.6tdci-titanium-x-plussmart-plustekno-paket-138000689/detay 64.500 yazmış adam Serdar abinin arabada ilandaymış şimdi gördüm eylülde koymuş o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Param olunca ben alıcam senin arabayı Rengi çok güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Param olunca ben alıcam senin arabayı Rengi çok güzel Al valla Fatih ya değerini bilene gider hem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Bende kısır döneme mi denk geldim ya 57.500 arayan yok Bence ekstralardan yayı çıkar, yaydan hiç bahsetmeyen yeni bir ilan ver. Bir diğer handikap da HB olması. Neyse kısmet işi bunlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Bence ekstralardan yayı çıkar, yaydan hiç bahsetmeyen yeni bir ilan ver. Bir diğer handikap da HB olması. Neyse kısmet işi bunlar... Yay 1-2 saatlik iş yani. Tabi bunda yay var diyip direk geçenlerde vardir tabi. Serdar abinin ilanda duruyor bayadir. Piyasada var bisi demek 50.000de yazsam belki arayan olmicak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yay 1-2 saatlik iş yani. Tabi bunda yay var diyip direk geçenlerde vardir tabi. Serdar abinin ilanda duruyor bayadir. Piyasada var bisi demek 50.000de yazsam belki arayan olmicak http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25144451.asp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25144451.asp :( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 @Sabri Özer, Yay ve ekstra amfi bence eksi kriterler. Ben modifiyeli arabaların çoğunluğuna hiç bakmadan geçiyorum çoğunluğunun kullanım tarzı ortada olduğu için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 @Sabri Özer, Yay ve ekstra amfi bence eksi kriterler. Ben modifiyeli arabaların çoğunluğuna hiç bakmadan geçiyorum çoğunluğunun kullanım tarzı ortada olduğu için. Guzel ve kaliteli bir ses sisteminin nesi kotu ben anlamadim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Guzel ve kaliteli bir ses sisteminin nesi kotu ben anlamadim ? Ses sistemi kötü değil, insanların ses sistemli gördüğü arabaların çoğunluğunun kullanıcı kitlesi kötü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Ses sistemi kötü değil, insanların ses sistemli gördüğü arabaların çoğunluğunun kullanıcı kitlesi kötü. Lanet olsun bu önyargıya iddia ediyorum şu forumda benden temiz kullanan yoktur arabayi Forumdan birine gider insallah konu acmadim ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Lanet olsun bu önyargıya iddia ediyorum şu forumda benden temiz kullanan yoktur arabayi Forumdan birine gider insallah konu acmadim ama Normalde sahibinden linkini koymak da yasak zaten (kendi sattğımız) diğer arkadaşlara da haksızlık olduğunu hatırlatırım sayın pist satıcısı !!!!!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Normalde sahibinden linkini koymak da yasak zaten diğer arkadaşlara da haksızlık olduğunu hatırlatırım sayın pist satıcısı !!!!!! :D ünlemler havada uçuşuyoor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap