Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Arkadaş foruma üyemi bilmiyorum ama Ankara tayfasından tanıyanlar vardır. Ankara toplantisina katilmis. Fotoğraf in birinde arkadan bizim afis gorunuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Ankara toplantisina katilmis. Fotoğraf in birinde arkadan bizim afis gorunuyor. o toplantıya katılan herkes foruma üye değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 resimlerin birinde: arabanın içinde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 arkadaşlar böyle bir ürün gördüm ilgilenen olabilir bence http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-orjinal-bi-xenon-ford-focus-3-let-farlar-168788315/detay satıcıyla ilgim yoktur lakin ben bi xenon a geçmeseydim alırdım herhalde gündüz farı için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 arkadaşlar böyle bir ürün gördüm ilgilenen olabilir bence http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-orjinal-bi-xenon-ford-focus-3-let-farlar-168788315/detay satıcıyla ilgim yoktur lakin ben bi xenon a geçmeseydim alırdım herhalde gündüz farı için orjinal değil tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 orjinal değil tabi. biliyorum değil lakin sırf neon için alasım var biliyon mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 cmb auto 1700 gibi bi fiyata satıyordu kendileri. ah param olsa da ben alsam hazır izmirde de ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 cmb auto 1700 gibi bi fiyata satıyordu kendileri. ah param olsa da ben alsam hazır izmirde de ) o kadar verilmez kardeşim bence buna malum merceği vs. kalitesi nedir bilemiyoruz amma neonu bi harika Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 biliyorum değil lakin sırf neon için alasım var biliyon mu senin için değil genel yazdım, adam başlığa yazmış millet yanılmasın hiç bulaşma bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 o kadar verilmez kardeşim bence buna malum merceği vs. kalitesi nedir bilemiyoruz amma neonu bi harika kesinlikle. ayrı bi hava katıyor. 1700 verilmez ama 750 çok cazip bi fiyat. orjinal olmadığı aşikar ama bi o kadar da şık kendileri ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 Müzik tercihi şahane http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ares-den-2011-scirocco-2.0-tsi-r-dsg-258-hp-isitma-sogutma-170006247/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-focus-ecoboost-titanium-x-182-bg-171358087/detay Fiyat biraz uçuk değil mi acaba? Tamam araç güzel ve dolu da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-focus-ecoboost-titanium-x-182-bg-171358087/detay Fiyat biraz uçuk değil mi acaba? Tamam araç güzel ve dolu da... ortak sunroof ve body kit + jant var bi ekle üzerine bence boşuna ne kadar istiyorlar ki bir de sen lip almadın mı daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 ortak sunroof ve body kit + jant var bi ekle üzerine bence boşuna ne kadar istiyorlar ki bir de sen lip almadın mı daha Bence en az 5bin fazlası varda dahasını bilmem,50-55 arasına belki sunroof'lu olmaz ama temizinden bulunur gibi. Kalan 10-15bin'e ne jantlar,ne bodykit'ler alınır Lip aldım abi ama dangoz bir kaportacı takmasına 100TL istedi,ben bunu zaten 100'e aldım deyince ''bunu tutturması zor tamponu sökecem,bilmem ne sürüp vidalayacam'' falan deyince bırak kalsın dedim. O gün bugündür bodrumda yatıyor Bakıma kaldı 3bin km,belki servise gidince rica edip taktırabilirsem taktırırım, olmadı düzgün kaportacı avına çıkıcam kafama esince tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 (düzenlendi) Bence en az 5bin fazlası varda dahasını bilmem,50-55 arasına belki sunroof'lu olmaz ama temizinden bulunur gibi. Kalan 10-15bin'e ne jantlar,ne bodykit'ler alınır Lip aldım abi ama dangoz bir kaportacı takmasına 100TL istedi,ben bunu zaten 100'e aldım deyince ''bunu tutturması zor tamponu sökecem,bilmem ne sürüp vidalayacam'' falan deyince bırak kalsın dedim. O gün bugündür bodrumda yatıyor Bakıma kaldı 3bin km,belki servise gidince rica edip taktırabilirsem taktırırım, olmadı düzgün kaportacı avına çıkıcam kafama esince tabi elle hiç deneyip tutturdun mu tam oluyor mu rengi mat siyeh mı sen piano black yaptınmı ve son olarak son soruyu unuttum eklıma geldi benim gösterdiklerim den mi aldın ? montajı bence sende yapabilirsin kanımca Temmuz 10, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap