Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Olmayan arabaya hasarlıdır yazmış adam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Işe yarar bir civata bile kalmamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-garaj-arabasi-isteyenlere-175951974/detay :):)Boyasının canlı kalması için komple boyalı sadece bagaj kapağı değişmiş.Zincirleme kaza yaptık demiyor da canlı görünmesi için boyalı diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 10 tl ye geniş ekran gösterge varmış Gaziantep de http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-fort-focus-bm5t-10849-jf-gosterge-tablosu-148204066/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 10 tl ye geniş ekran gösterge varmış Gaziantep de http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-fort-focus-bm5t-10849-jf-gosterge-tablosu-148204066/detay 600 istemezse şaşma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 600 istemezse şaşma Adamlar küçük ekrana 350 tl istiyolar. Sıfırı ne kadar acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Adamlar küçük ekrana 350 tl istiyolar. Sıfırı ne kadar acaba. Döner bıçaklarıyla mı dalalım ille Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Döner bıçaklarıyla mı dalalım ille Benim çıkan ekranı koydum sahibindene. Benzinli yok hiç ilan. 279 a ilanı açtık. Km de yazdım özellikle bakalım isteyen çıkacakmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Benim çıkan ekranı koydum sahibindene. Benzinli yok hiç ilan. 279 a ilanı açtık. Km de yazdım özellikle bakalım isteyen çıkacakmı. Bence satma dursun bi kenarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Benim çıkan ekranı koydum sahibindene. Benzinli yok hiç ilan. 279 a ilanı açtık. Km de yazdım özellikle bakalım isteyen çıkacakmı. Yok Doğanım satma elinde dursun orj. Ne olur ne olmaz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yok Doğanım satma elinde dursun orj. Ne olur ne olmaz... Satmayımmı niden ama niden para güzeldir her kapıyı açar. İyi tamam satmıyos kızmayın yav 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Satmayımmı niden ama niden para güzeldir her kapıyı açar. İyi tamam satmıyos kızmayın yav ÇGH Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Satmayımmı niden ama niden para güzeldir her kapıyı açar. İyi tamam satmıyos kızmayın yav Geniş ekranliya ne olacağı belli olmaz, sonra geniste bulamazsan lazım olur abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Geniş ekranliya ne olacağı belli olmaz, sonra geniste bulamazsan lazım olur abi Kaldırdım ilanı duraun depoda nolur nolmaz. Yarın güzelce sarıp sarmalıyımda bişey olmasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Kafası mı iyidir nedir? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-flappy-bird-yuklu-iphone-5s-gold-175781972/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap