Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 (düzenlendi) 25 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kardesler-otomotivden-2015focus-titanium-1.5-powershift-otomatik-267461574/detay Ben söyleyecek bir şey bulamadım... Km ve ekspertiz garantili yalnız Göstergede 166k yazıyor... Önündekiler nedir yaaaaaa. Swarovski taşmi yapmış bu?. Araba ağlıyo yeminlen yaaaa. İşkence görmüş. O boyunluklar nedir? Acaba bu arabanın eski sahibinde Opel Tigra mı vardı? Şubat 14, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Önündekiler nedir yaaaaaa. Swarovski taşmi yapmış bu?. Araba ağlıyo yeminlen yaaaa. İşkence görmüş Modifiyede son nokta Bu kadarı başarı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Anlaşılan makyajlı kasaya KESİNLİKLE spoiler yapılmaz... Ya yeminlen ağlamış.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Fibersan body kit giydirmiş amca hepsi fiber malzeme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Allah akıl fikir versin. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-kar-gibi-temiz-iglo-278774184/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Yaşar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Benim arabanın hasar kaydı var. Dün, Otokoç'a gittim ve hasar kaydı olan arabaları ne şartlarla aldıklarını sordum. Beyefendiler şöyle diyor; Arabanın hasar kaydının yarısı, piyasa fiyatından düşüyormuş. Bende, arkadaşlara teşekkür ettim, çok önemli bir bilgi verdiler diye bana. İşin komiği şu, ben arabam güzel tamir edilsin diye, serviste yaptırıyorum, ama hasar kaydı yüksek çıktığı için araba değer kaybediyor. El insaf be kardeşim. Yani illaki merdiven altı bir tamircide , çıkma parçalarla araba toplatıp, yüksek fiyata satmak lazım, birilerinin canını yakmak lazım. Piyasa bunu istiyor demek ki, insanları aptal yerine koyuyorlar. Bende ilerde arabamı bu şartlarda takasa vereceğime, uygun fiyata bir yakınıma satarım. Araba gerçekten güzel tamir edildi, yüksek hızda dümdüz gidiyor, hiçbir sorunu yok, yeniden farklı değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 @Semih Yaşar tofaşlar zamanında 90larda yeni boyanmış araba aranırdı ikinci elde şimdi ki trend hasar kayıtsız araba. bence hasar kaydı olmayıp orası burası boyananlar çok daha sorunlu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Çoğu benzeri satıcı ölücü maalesef. Şu olayı nasıl yıkacağız acaba her zaman mağdur son tüketici oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Yaşar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Hasar varsa, tamir edilir, bu nedenle de kayıt oluşur. Piyasada bu işi istismar ediyorlar. Ben arabamı çıkma parçalarla toplatsam daha mı değerli olacaktı yani. Öndeki airbagler açıldı, hasar kaydının yarısı airbag zaten. Arabanın şasisinde bir eğilme yoktu, motor kaputu, radyatör, tampon değişti. Hepsi montajlı parça zaten, söküyorsun ve takıyorsun. Arabanın fren balatası değişince nasıl değer kaybetmiyorsa, motor kaputu değişince de değer kaybetmemeli. 2014 model araba, 3-4 sene kullanıp öyle satarım, değer kaybı daha az olur herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 7 dakika önce, Semih Yaşar said: 2014 model araba, 3-4 sene kullanıp öyle satarım, değer kaybı daha az olur herhalde. kesinlikle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yeni FOCUS'u gördünüz mü? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ford-focus-290591573/detay 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 45 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Yeni FOCUS'u gördünüz mü? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ford-focus-290591573/detay Arkasında fiesta yazıyor ... İlginç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yeni FOCUS'u gördünüz mü? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ford-focus-290591573/detay Adam inanmis arabasina.. ilani sikayet ettim bu arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Şimdi, Alperen G. said: ilani sikayet ettim bu arada Dur ya niye acele ettin ki? Belki büyüyüp Focus olacaktı o Bende etmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 8 dakika önce, Alperen G. said: Adam inanmis arabasina.. ilani sikayet ettim bu arada Ya niye sikayet ettin yayindan kalmis goremedim ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap