Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Ya niye sikayet ettin yayindan kalmis goremedim ben [emoji4] Ya fiesta'yi focus diye ilana koymus. Sadece kategori yanlis degil aciklamaya da sahibinden temiz focus filan yazmis. Olay bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Şimdi, Alperen G. said: Ya fiesta'yi focus diye ilana koymus. Sadece kategori yanlis degil aciklamaya da sahibinden temiz focus filan yazmis. Olay bu... Ne ediye yazmis acaba "Bakiniz surada belkide mutlu bir focus vardir" seklinde dalga geciyodur belkide 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 @Alperen G. @Serdar Eryürekli yahu niye şikayet ettiniz belki adamın iki ilanı vardı da yanlışlıkla focus'a fiesta resimleri yüklemiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 @Alperen G. @Serdar Eryürekli yahu niye şikayet ettiniz belki adamın iki ilanı vardı da yanlışlıkla focus'a fiesta resimleri yüklemiştir. [emoji14] Ya ben evin onunde kaldirima park eden arabalari 155'e sikayet eden adamim neden bahsediyosun sen? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yalnız sahibinden de hazır bekliyormuş herhalde. Bir şikayet gelsede yapıştırsak diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 5 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Yalnız sahibinden de hazır bekliyormuş herhalde. Bir şikayet gelsede yapıştırsak diye Ya haci oyle diyosunda adamlar iyi is yapiyor. Yoksa bu heriflere laf anlatarak ugrasilmaz. Araba bakarken bile bile veya bilmeden yanlis bilgi verenlere mesaj attim. "Olm bak sen yazmisin ama oyle degil haberin olsun, duzeltiver bi zahmet" diye gelen cevaplar su tatda "sagane, sen isine bah, biz bilmiyohmu" sonra ogrendimki bizim millete iyilik yaramaz verdim sikayeti. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Maalesef bir Focus vakası... Plaka bile takılmamış dantelli araç. Buyrun... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2016-sifir-km-arac-ful-paket-plus3-paket-islenmistir-294134577/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Semih O. said: Maalesef bir Focus vakası... Plaka bile takılmamış dantelli araç. Buyrun... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2016-sifir-km-arac-ful-paket-plus3-paket-islenmistir-294134577/detay Ford geri almaz mı acaba anket felan yapsak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Ivır zıvır şeyler takmaktan plaka takmaya fırsatı olmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Dantelden dolayı 126 bin TL istiyor vay be 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Ford geri almaz mı acaba anket felan yapsak. Geri almayı bırak, transit reklamına bağlayıp "yurdum arabası" demesinler. Arabadan soğumasak bari... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 2 dakika önce, Semih O. said: Geri almayı bırak, transit reklamına bağlayıp "yurdum arabası" demesinler. Arabadan soğumasak bari... Neyse benim arabama nasılsa pek benzemyor. Benzeyenler düşünsün. Dantelli mca hahahaha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Neyse benim arabama nasılsa pek benzemyor. Benzeyenler düşünsün. Dantelli mca hahahaha Benimki filo arabası görünümlü abi saylanmaz. Tanıdık boyacı var mı? Manyetik gri yapayım bari renkten kurtarayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 ''Çalıntı mı acaba, üstündeki kılıflar da onu örtmek için mi? '' diyorlar. Tekno ve Xenon yok ama full paket Sahibinden.com'a düzgün moderatör lazım yoksa da batsın gitsin, kurtulalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: ''Çalıntı mı acaba, üstündeki kılıflar da onu örtmek için mi? '' diyorlar. Tekno ve Xenon yok ama full paket Sahibinden.com'a düzgün moderatör lazım yoksa da batsın gitsin, kurtulalım Valla ben ekşi'de gördüm, "vites topuzunda tavuk kesmiş" diyen de var. Bir diğeri de şu. Alıntı ulan insan yalan söyler de bu kadar da kör gözüm parmağına yapmaz arkadaş. artık ar, haya falan kalmamış... 1) araba sıfır değil. aaraba yüzde 90 ihtimalle ağır hasarlı çünkü, a) ilandaki üçüncü resim arabanın sol tarafını gösteriyor ama dayımız uyanık ya, sağ tarafı duvara yakın almış ki dvarın pembeliği sağ tarafa vursun arabanın sağdan darbe aldığı ve boyandığı belli olmasın. not: araç komple boyalı... oysa ikinci resim de arabanın bagajı ile (insan bagajı tamamen boyatır bari haysiyetsiz) sol taraftaki renk farkı kabak gibi ortada. c) aynı şekilde ikinci ve üçüncü resimlerden bakıldığında kupadaki düzelme net şekilde bell. d) altıncı resimde aracın kontak anahtarı takılıp (acc) konumuna getirilmiş. devir saati ile kilometre saati ibrelerine dikkat ediniz. ikisinin de aynı açı ve hizada olması gerekir. devir saatinin iğnesi çarpma neticesinde özelliğini kaybettiği için yukarıda duruyor. e) sekiiznci resimde sanroof zamazingosunun üzerindeki yapışkan bant. sanayi işi dandik sabitleme bandı. muhtemelen öndeki direklerde yamulma olunca tavan döşemesi kaymış ya da hasar görmüş. muhtemelen tavanı açan o zamazingoyu tekrar yerine oturtup sabitlediler ya da yenisiyle değiştiridler. f) fotoğraftaki ışık hatalarına rağmen ön ve arka kapıları gösteren resimlede iç eşikler ve arabanın dışı arasındaki renk tonu farkı bariz. araba boyalı. bunca işimin gücümün arasında bu da siz araba meraklısı gençlere bir amme hizmetim olsun. Başlığı da vereyim de, kaynak göstermiş olayım. https://eksisozluk.com/sahibinden-comdaki-ilginc-araba-ilani--5092632 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap