Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Araç üretim tarihi Almanya festivallerine yakınsa onu almamak lazım işte 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Araba paralel ithalat mı acaba? Mercedes TR garanti şartını yerine getiriyor ama geri almıyor .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 1 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Araç üretim tarihi Almanya festivallerine yakınsa onu almamak lazım işte ??Limitsiz bira. Sokaklarda milletin kafasına yağmur gibi saçılan likörlü çikolata. Sonra vardiyaya git. Milyonluk araç üret. Yalnız bu saatten sonra kimsenin 100 bin avro bile vermeyeceğini garanti eden böylesine bir afişe ilan verebilecek maddi imkân da imrenilesi yani.? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Karalama ilanı da olabilir diye okudum başka bir forumda, geri alınması gerekiyor aynı hatadan dolayı sorun yaşandıysa, plakalar niye yok soru işareti, mercedes'in bu adama tazminat açma hakkı oluyor mu bilemedim, bir de ekşiye de konu açtın madem detayları ver. Bir de s500 almış adam mahkeme yolu açık olsa bir dakika düşünmez bence. Millet bmw'ini mini'sini yakıyor ya da istanbulu dolaştırtıyor, DSG'li caddy'de bile yapan var, bu adam bunla yapmazsa garip 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Zaten yasal mevzuat gereği de aynı sorun için belirli sürede ve belirli sayıda servis kaydı açılmış olması, belirli bir zaman dilimini aşan serviste yatışlar hep değişim yönünde müşteri lehine maddeler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 (düzenlendi) Ford Tekno Paketli, otomatik parklı F3 style üretmiş benim haberim yok https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-focus-iii-techno-paket-416053338/detay Nisan 7, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Tekno paket yok onda sadece city stop. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 11 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Ford Tekno Paketli, otomatik parklı F3 style üretmiş benim Aaa bendekinin benzeri. Benim trend tede tekno smart x navi var. hemde 2.5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Şaka mı bu ya?SABISINDAN DEMİZ AGILLI TELFON G2İlan No: 422190159http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sabisindan-demiz-agilli-telfon-g2-422190159/detay 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 07.04.2017 - 16:44 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Tekno paket yok onda sadece city stop. birde ısıtmalı ön cam var --4 dakika sonra eklendi-- 07.04.2017 - 16:39 tarihinde, Süleyman Ünal yazdı: Ford Tekno Paketli, otomatik parklı F3 style üretmiş benim haberim yok https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-focus-iii-techno-paket-416053338/detay tekno paket derken ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik sistemini kast etmiş eleman.Titanium da tekno paketin içinde bulunuyordu bu iki donanım onu demek istemiş .Aslında style plus paket demesi gerekiyordu önüne gelen yazıyor işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Belki öylesine koymuştur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 13 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Belki öylesine koymuştur... Yok ben araştırdım sonra, Çağlar hocam doğru söylüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Onu bunu bilmem de yüksek lisans yapmadan Ford'un donanım paketlerine hakim olmak mümkün değil. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-dunyanin-en-aksesuarli-en-temiz-masrafsiz-ozel-yapim-tek-vw-bora-422982237/detay Aksesuar birincisiymiş. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 2 saat önce, Semih G. yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-dunyanin-en-aksesuarli-en-temiz-masrafsiz-ozel-yapim-tek-vw-bora-422982237/detay Aksesuar birincisiymiş. :)) şaka gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap