Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 bu pejo 406 lar çıktığında fransız ferrarisi diye lakap almıştı. bu neye benzemiş pek bilemedim. ilan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Bunları Modena yapıyorlardı tamam ama bu nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Evet nihayet dünyanın en aksesuarlı arabasını buldum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-dunyanin-en-aksesuarli-en-temiz-masrafsiz-ozel-yapim-tek-vw-bora-422982237/detay?utm_term=ilan 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 7 hours ago, Süleyman Ünal said: Evet nihayet dünyanın en aksesuarlı arabasını buldum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-dunyanin-en-aksesuarli-en-temiz-masrafsiz-ozel-yapim-tek-vw-bora-422982237/detay?utm_term=ilan Arabaları maymun etmekten vazgeçmiyor bu adamlar, oysa güzel arabadır bora. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Bundan daha dolu focus hiç bir sitede yokmuş LİNK-TIKLA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-yanlizca-1250-km-de-hatasiz-dizel-mondeo-430406388/detay/ Sync 3 diye aldım sync 2 çikti deyip satılır mı bi araba 35 bin tl zarara hemde 1000 km daha araç 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 27 dakika önce, okan ali yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-yanlizca-1250-km-de-hatasiz-dizel-mondeo-430406388/detay/ Sync 3 diye aldım sync 2 çikti deyip satılır mı bi araba 35 bin tl zarara hemde 1000 km daha araç Focus u almadan önce Kasım'da yakut kırmızı ve sunroof opsiyonuyla birlikte 117.500'e söz kesmiştik ama 1.5 TDCI'ın performansının çok uzağında kaldığı için ve 1.6 dizellerde otomatik olmadığından Focus'ta karar kıldık. Üstelik bayi ne zaman takasa girersek güncel liste fiyatının %85'ine aracı geri alacağını da söylemişti. Bu durum sanırım tüm bayilerde vardır. Yani 2017 alacaksa yaklaşık bu rakamlara bayi tekrar alır zaten bu arabayı. Satış sebebi çok tuhaf ama...☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Aynen banada cok tuhaf geldi hocam.. 1000 km nedir bi ankaraya git gel istanbuldan 1000 km zaten sıfır mondeo nıyetı olana bence on numara araba param olsa düşünürdüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Satma sebebi ilginç ama bence satış fiyatı normal. bayilerde 2016 kalmadı demiş ancak sormak gerekli, satıcının istediği fiyat 118000 bayilerde 2016 varsa fiyatlar aşağıdaki gibi; T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) 123.760 T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) 119.465 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 56 dakika önce, Aşkın K. yazdı: Satma sebebi ilginç ama bence satış fiyatı normal. bayilerde 2016 kalmadı demiş ancak sormak gerekli, satıcının istediği fiyat 118000 bayilerde 2016 varsa fiyatlar aşağıdaki gibi; T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) 123.760 T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) 119.465 Focusda yanlıs hatırlamıyorsam 2016 sı 99 du en son 2017 si 107 dı suan yanı arada 8 lıra hadı olsun 10 lıra fark var.. mondeoda o kadar fark ediyorsa ortalama 20 k çokmuş yıldan dolayı fıyat farkı.. ama şuan 2016 sı bayiden o paraya alınırsa tabıkı hıc el degmemıs 2016 almak daha mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Yıl değil vergi dilimi değişti. 3 bin tl zam geliyor misal, bu 11 olarak yansıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 3 saat önce, okan ali yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-yanlizca-1250-km-de-hatasiz-dizel-mondeo-430406388/detay/ Sync 3 diye aldım sync 2 çikti deyip satılır mı bi araba 35 bin tl zarara hemde 1000 km daha araç sıfır fiyatı ne bu aracın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 2 dakika önce, Mustafa Yilmaz yazdı: sıfır fiyatı ne bu aracın? 4 mesaj yukarda yazılmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 4 mesaj yukarda yazılmıştı. ben yorumu okuyup alıntı yapıp, yazıp sonra altındakileri okuduğumdan oldu. sıfır fiyatın üstünde ikinci el satılık araçlar bizim insanımız hep yapıyor malum sitede cok şahit oldum böyle olaylara. Demek oluyorki satılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 2 dakika önce, Mustafa Yilmaz yazdı: ben yorumu okuyup alıntı yapıp, yazıp sonra altındakileri okuduğumdan oldu. sıfır fiyatın üstünde ikinci el satılık araçlar bizim insanımız hep yapıyor malum sitede cok şahit oldum böyle olaylara. Demek oluyorki satılıyor. Satamaz ama hikaye adam çok daha ucuza almıştır ve kar etmeye çalışıyordur. Sync 2 3 olayı hiç inandırıcı değil. Bunu almadan bilememesi imkansız. Boşuna kalabalık yapıyor arkadaş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap