Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 13 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Üye girişi yapmadan birine dadanmıştım, hb kategorisinde sedan ilanı vardı. Her gün şikayet ediyordum ama değişen bir şey olmadı Belki üye girişi yapıp açıklama yazılırsa etkisi olur. Bu sekmede açıklama giremiyoruz, eskiden vardı sanırım. Üyeliksiz şikayetin pek dikkate alınacağını sanmıyorum ve ip bazlı sistem vardır bence seninki misal 1 tane gitmiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu sekmede açıklama giremiyoruz, eskiden vardı sanırım Aynen. Şimdi denedim açılmadı. Önceden vardı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 İşe yaramıyor mu bari [emoji3] Görsel ve açıklamaya bakacaklarını hiç sanmıyorum, kategori şu bu doğruysa geçiyorlardır. Yarıyor baya hemde şikayet ettiğimde kaldırıyorlar o ilanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 görev tamam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Korkusuz Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Selamlar, Malumunuz 2017 model titaniumlarda led gündüz farı standart oldu. Ben de ilanlara bakayım dedim hem sync 3 hem led'li kaç ilanlar vs diye.Neyse şu arabaya denk geldim. Şu şu parçalar değişecek yoksa da böyle kullanılır yazmış, ben de adam başka yerden alıp satıyor düşüncesiyle mesaj attım: 'Far alt donanım takılmış bilginiz olsun' diye sadece bu kadar. Gelen cevap: ' çok biliyorsunuz, bunlarda xenon yok içi siyah geliyor ben beyaz taktım, istersem siyah da takarım [emoji3] ' Peşine ben sizin bilginiz olsun diye yazdım dedim. Tekrar 'sen işine bak işinle ilgilen diye ' cevap geldi Elden ele şikayet edebilirsek ne şükela olur [emoji4] Belki farkına varır, donanım çalarak (!) yalan söylemenin iyi olmadığını. 'İlan bilgileri hatalı veya yanlış ' sekmesi kafi gelir sanırım.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-az-hasarli-2017-model-ford-focus-1.6-tdci-titanium-1500-km-448016529/detay/ İşlem tamam üstad [emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 18 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Elden ele şikayet edebilirsek done with confidence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 işlem tamam çakallara geçit yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sunu-basimdan-alin-448850390/detay İşte örnek ilân İçinde biraz benzin var çekip yakacağım kısmı süper 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 4 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sunu-basimdan-alin-448850390/detay Adam fena bezmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 muayenesine bir hafta var. adam geçmeyeceğini biliyor. muayeneden geçirecek varsa alsın demek istiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 54 minutes ago, Süleyman Ünal said: Adam fena bezmiş. Hakkat uzuldum adama. Param olsa alip yaptirasim var. --1 minute later eklendi-- 45 minutes ago, H. Cenk said: muayenesine bir hafta var. adam geçmeyeceğini biliyor. muayeneden geçirecek varsa alsın demek istiyor. Muayneden gecer bu da bir ise yaramaz gecmesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 3 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Hakkat uzuldum adama. Param olsa alip yaptirasim var. --1 minute later eklendi-- Muayneden gecer bu da bir ise yaramaz gecmesi Alıp canavara dönüştürülebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 13 minutes ago, Süleyman Ünal said: Alıp canavara dönüştürülebilir Ağır ve yüksek bir araba o, pek canavar olmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Çok fena alasım var (poloyu verip, polonun yerine) CX-3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 56 dakika önce, H. Cenk yazdı: Çok fena alasım var (poloyu verip, polonun yerine) CX-3 Dün yolda canlı gördüm, dış görünüşü gayet başarılı bence. Hatta bu renkti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap