çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Titanium Plus'ı Smart yapmasa daha iyi olacak, ben daha kendi arabasını tanımayan adamdan alış-veriş yapmayı sağlıklı bulamıyorum nedense.. o da birşey mi bazı uyanık geçinenler normal titanyum aracı, X paket diye ilan veriyorlar ! Bunlardan hiç alışveriş yapmamak lazım @çağlar çetinkaya, hb falan neyse de bu jantı f3 e yakıştıramıyorum diyen bendim değil mi? Ne kadar kör müşüm. Yakıştıran yakıştırıyor bak. :D :D 17 inç olsa bence daha çok yakışacak,beyaz renge bu jant biraz daha çok yakışıyor (bu renge göre) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Titanium Plus'ı Smart yapmasa daha iyi olacak, ben daha kendi arabasını tanımayan adamdan alış-veriş yapmayı sağlıklı bulamıyorum nedense.. bunu arabayı tanımayanmı yapıyor yoksa alıcı arabayı sıfırıyla karşılaştırabilsin diyemi yapıyor çözemedim ama böyle yapan çok fazla. jantlarada RS yazmış o ayrı mevzu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 bunu arabayı tanımayanmı yapıyor yoksa alıcı arabayı sıfırıyla karşılaştırabilsin diyemi yapıyor çözemedim ama böyle yapan çok fazla. jantlarada RS yazmış o ayrı mevzu kendini akıllı sanıp müşteriyi kandıracağını sanan sazanlar yapıyor bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Jant tatli durmus bu renge Birde gecen gun sahibindende 93.000 liraya yeni golf gordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Jant tatli durmus bu renge Birde gecen gun sahibindende 93.000 liraya yeni golf gordum Şaka maka da Dolu focus dizel 80 bin lira oldu Otomatik eklesek 85 olacak golf'e az yazmış adam 105 falan olabilir 105 ps ile uyumlu olur Nefisim ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Şaka maka da Dolu focus dizel 80 bin lira oldu Otomatik eklesek 85 olacak golf'e az yazmış adam 105 falan olabilir 105 ps ile uyumlu olur Nefisim ya focusuda 80ps ye düşürsünler fiyatlarla uyum sağlamak için harbi 80 bi mi oldu full focus gider 2010 dizel audi a4 alırım 80 bine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Buda benden gelsin o zaman http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-140-hp-2007-hyundai-starex-2.5-crdi-siyah-inci-134850775/detay/ crdi olmayan motorda 2500 müydü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Arka çamurlukta boya var diye yazmış ama önde X pakette bulunan adaptif farlara ne olmuş acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-ford-focus-titnyum-x-paket-136441721/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-40000-km-focus-titanium-2011-124697802/detay Bu da X paketmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Böyle şeylerde var tabi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fort-focus-1.6-style-plus-paket-132193692/detay Alet Dizel+Benzin+Lpg yakıtlarından herhangi birisiyle çalışabiliyor demek ki O gün canı ne istiyosa ona göre yakıyo demek ki 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Arka çamurlukta boya var diye yazmış ama önde X pakette bulunan adaptif farlara ne olmuş acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-ford-focus-titnyum-x-paket-136441721/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-40000-km-focus-titanium-2011-124697802/detay Bu da X paketmiş 2. araçla komşuyuz iyi mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 2. araçla komşuyuz iyi mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 crdi olmayan motorda 2500 müydü? Evet 2500 TCİ 100 hp aynı motor Hyundai galloper, Hyundai H100, Mitsubishi L300, Mitsubishi pajero, Kia Besta ve Kia Pregioda da kullanılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Evet 2500 TCİ 100 hp aynı motor Hyundai galloper, Hyundai H100, Mitsubishi L300, Mitsubishi pajero, Kia Besta ve Kia Pregioda da kullanılıyor. güçtede bayağı fark varmış turbo yok heralde zaten yürümüyor alet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 güçtede bayağı fark varmış turbo yok heralde zaten yürümüyor alet Turbo var ama eski nesil. Ve düşük basınçlı sadece yük altında durumu toplamak için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Turbo var ama eski nesil. Ve düşük basınçlı sadece yük altında durumu toplamak için var diyince aklıma geldi kaputun hemen altındakide intercooler sanırım? biz öyle tahmin etmiştik en azından 3-4 tane radyatör var arabada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap