Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 sahibinde'e mesaj at. orjinal resmi de yolla onlara.. okadar başka napcan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Attım, adama bak yaa, dedim ne kadar güzel duruyor, hani küçük ilan resimlerinde görünüyor ya, açtım baktım ki, benim araba :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Bizim muğlalı üyemiz var mı, yani illa vardır da kimler ki Ben bu resmi sadece burada paylaşmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yav ne olacak, yandan koymuş sadece plaka yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Niya canım, orası Taşköprü Adliyesi, Arkadaki vectra başsavcının vectrası onun arkası Taşköprü Emniyet Müdürlüğü :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yav adam benim arabamı 56,500 e satıyor ya :D :D Nasıl gülüyorum şu an :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Savcı bozuk atmıyor mu sana, senin araba daha güzel bu ne iş diye? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Bana söylemiyor da, duydum bir iki kez, Ümit'in arabası harika ya, falan diye iç çekiyormuş :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Abi meşhur oldu senin araba baksana bari temsili resim falan yazsaymış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Tamam, arabamız güzel, resimde de parlıyor, (yeni cila yapmıştım) ama böyle de olmazki arkadaş ya Valla komiğime gitti, Kimse Europa'nın resmini kullanmamıştı ilanlarında :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Boş vaktinde tüm araçlara mı bakıyorsun yahu ? bu arada ilanı genel'e ekledim.Fırsat ilanlara rastlarsan buraya eklersin artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-2008-model-audi-q7-hatasiz-100320327/detay/ Alın size fırsat ilanı süper 2008 model rc adam balkonda bekleyen spreyle komple boyamış birde boya takıntısı olanlar aramasın diyo Bu arada RC modellere merakı olan var mı aramzda ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yok canım, arada focus a bakıyorum, 1.0 falan gelmişmi, detaylı resimler varmı falan diye. Arada dizel tit fiyatlarına göz atıyorum. öyle ne var ne yok bakmam pek, sadece aklıma takılan bir model varsa bakarım, mesela geçen hafta makyajlı c-max baktıım bikaçtane ( önceki kasa tabi) yani arada can sıkıntısına bakınıyorum o kadar. Q7 iyiymişte boyadıktan sonra mikrodalga fırına atmış ya, bu yaşta bu zeka dedim. (seninmi falan diye baktım değil galiba, yorumda alınabileceğin tüm şeyller espiri, alınma sakın ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yok abi bana da bi arkadaş gösterdi ilanı şimdi farkettim kastamonudaymış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 bende belki arkadaşındır falandır diye düşündüm, kimin aklına gelirki mikrodalgaya atmak ya ey Allah'ım :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap