Türker Taş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2014 Hayırlı günler arkadaşlar bazı araçlarda hız limitörü var diye duydum.Focus3 lerde de mevcut mu İstanbul edirne arası uzun yola çıktım araçla vites geçişlerim 1 vites te dahil 6000 devirde vites değiştirdim. 4 viteste 180 gördüm 5 vitese aldım araç 190 felan dayandı ve 191 demedi yokuş aşağı yola denk geldiğimdede gazı sonuna kadar kökledim bayağı bir şekilde de bu şekilde gittim çıksın diye gene de km değişme olmadı sanki gaz tepkimesi düştü gibime geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 (düzenlendi) Yok.Nasıl yok? Benim focusda vardı solda lim yazıyordu sağda set lim'e basınca limit koyuyordu Ocak 6, 2014 Saruhan Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Nasıl yok? Benim focusda vardı solda lim yazıyordu sağda set lim'e basınca limit koyuyordu Konuda sorulan farklı fabrikanın ayarladigi bir limit yok. Kullanıcı tarafından kullanılan ayarlı limitor var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Konuda sorulan farklı fabrikanın ayarladigi bir limit yok. Kullanıcı tarafından kullanılan ayarlı limitor var. Oo çok pardon. Ben konuyu baya yanlış anlamışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Hız saBitleyici olayı değil 190 vuruyor araç gitmiyor. Rampada gitmes anlarımda bayır aşağıdamı gitmes araba boşa alsam yükselirmiydi acaba km ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Bunları Almanya da mı yapıyorsunuz veya farklı ülke. Bizim ülkemizde bu hızlara çıkmak yasak da. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Hız saBitleyici olayı değil 190 vuruyor araç gitmiyor. Rampada gitmes anlarımda bayır aşağıdamı gitmes araba boşa alsam yükselirmiydi acaba km ) Aracı boşa aldığınızda sonuçta motorla tekerler arası bir bağlantı kalmıycağı için fizik kurallarına göre aracınızın kütlesinden ve yerçekiminden dolayı hızınız artardı ama sizin kontrolünüz dışında tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Eski 2001 comfort focusum arar oldum. Ağır bakımları geldiği için birde heves ettim sıfır alacağım diye sattım.Baskı Balatası Bitti Bitecek triger kayışı değişmesi gereken focusumla daha iyi performans sağlıyordum. focus 3 resmen 2 vites ve 3 vitesi 2000 devire kadar çok tepkimesiz 2500 3000 canavarlaşıyor araBa resmen konforuda Bayağı muazzam 700 km yol yaptım gram yorulmadım araçta sürerken yakup Bey yasak olduğunu Biliyorum da sıfır araç deneyeyim dedim. Yolculuğumun 1.5 saati zaten 120 km geçmedim.Gözümün kesmediği yolda Basmam yol Boştu Bakalım araBa kaç Basıcak derken 15 dakika zorladım Biraz İstanBul girişi kalaBalıklaşınca orta şeritte 110 km cruze control ayarladım gittim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Aracı boşa aldığınızda sonuçta motorla tekerler arası bir bağlantı kalmıycağı için fizik kurallarına göre aracınızın kütlesinden ve yerçekiminden dolayı hızınız artardı ama sizin kontrolünüz dışında tabi Hayır o hızlarda hava sürtünmesinden dolayı yavaşlardi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 belkide rüzgar ters yöne doğru esiyordur arkadan öne doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 belkide rüzgar ters yöne doğru esiyordur arkadan öne doğru Nerden eserse essin, focus o hızlarda yavaşlar. Rüzgardan dolayı değil sürtünmeden dolayı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Motor yeni olduğu için olsa gerek en verimli halde çalışmıyor. Kullana kullana rodajdan bir şekilde çıkartacam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Fabrika çıkışlı hız limitörü yok, limitleyecek bir güç de yok ortada çünkü Rodaj bitse de çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Motor yeni olduğu için olsa gerek en verimli halde çalışmıyor. Kullana kullana rodajdan bir şekilde çıkartacam. Artık motorun açılması diye bir şey kalmadıydı diye konuşmuştuk forumda önceki konularda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap