Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Bu Tanrı'nın bir işareti olmasın sakın?? Ters rüzgar, efendi gitmeye programlanmış ECU, sağır motor, hepsi olabilir. Kullanacağınız bir hız değil zaten, ister çıksın ister çıkmasın. Bence ivmelenme daha kritik ve atmosferik benzinli 3500 dd'dan sonra biraz kendine geliyor, 5500'e kadar devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Çıksa da iyidi gene zaten basmak ta cebe zarar benzin göstergesinin dibe vurmasını izledim bir yandan da adeta sömürüyor.Aracı aldıktan sonra siteyle tanıştım.1.6 almak yerine 1.0 eb almak daha mantıklı hem az yakıt sarfiyatı olur hem de daha güçlü 1.0 olmasına rağmen 2 araç arasındaki farkı gördüm. 1.0 motor ufak motor gitmes kasayı taşıyamaz kliseleşmiş lafları geride bırakıyor.Arac azer bülbül gibi titriyor 2 ve 3 viteste düşük devirde düşük dediğimde 3000 kadar anca topluyor kendini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Ekstra bilgi olarak ekleyeyim, F3 lerde yazılımsal olarak aracın maximum çıkabileceği hız limitlenebiliyor. Görüyorumki birçok insanın bu limite ihtiyacı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap