Emre Kaçan Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2014 geçenlerde kaputu açtım .minimum seviyesinin altına gelmiş acaba bu nedir bu sıvının bu kadar düşük seviyede olması sorun yaratır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 şimdiye kadar 1 lt kadar antifiriz eklediyseniz artık su ekleyin çünkü tersine durum söz konusu oluyor antifiriz oranı %60 ı geçerse tersi durumdan kastınız nedir. Sisteme zararı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 tersi durumdan kastınız nedir. Sisteme zararı nedir? Donma noktası etilen glikol konsantrasyonu arttıkça tekrar yükselir... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Donma noktası etilen glikol konsantrasyonu arttıkça tekrar yükselir... Hocam bilgi için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emre Kaçan
geçenlerde kaputu açtım .minimum seviyesinin altına gelmiş acaba bu nedir
bu sıvının bu kadar düşük seviyede olması sorun yaratır mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
4
4
Popular Days
Ock 6
21
Ock 7
10
Ock 8
3
Top Posters For This Question
Cem Boneval 6 posts
Emre Kaçan 6 posts
Mehmet Demir 4 posts
Türker Taş 4 posts
Popular Days
Ock 6 2014
21 posts
Ock 7 2014
10 posts
Ock 8 2014
3 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Donma noktası etilen glikol konsantrasyonu arttıkça tekrar yükselir...
Bekir B.
Bu zaman da nerede bulacaksın saf, temiz su hepsi anasının gözü yaw...:):)):)):)):)))
Serdar yaman
Ben gönderim mi Bekir abi sana koli koli ))) Serdar yaman garantisi altında..
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap