Belen Yalçın Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2011 5 cm FK ları bugün taktırdım,arka biraz yüksek kaldı sanki. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 1 parmak daha düşecek arkası. Ama kafa basık duracak gene Hayırlısı olsun güzel olmuş güzel sürtme olmadı dimi ön çamurluklarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Abi maşallah hepsi herşeyiyle çok güzel olmuş mükemmel derecede. Kazasız belasız güle güle bin aracına. bide şu camın üstündeki rüzgarlık mıdır nedir adını bilmiyorum siyah şeyleri çıkarırsan daha çok yakışıcak diye umuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 sürte yok şimdilik,tümseklere de özellikle biraz hızlı girdim normalden daha sert ama sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 yaw rüzgarlıklar hakkaten o kadar kötü mü duruyor,burda özellikle arkadaşlara falan sordum beğenmeyen çıkmadı acaba fotoraftamı kötü görünüyor,az kaldı söktürteceksiniz ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
s3mmy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 güzel durmuş ama evet sanki arkaya bi ayar çekmek lazım gibi. Bendede FK var ilk izleniminiz neler bana çok sert geldi aslında ama benim yanaklarda 40 onunda etkisi oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Valla ben lastikleri 225/45/17 yaptığım anda konfor gitti,çok vuruntu yapıyor,yaylardan gelen sertlik daha farklı,esnemesi azaldı ve hafif zıplama yapıyor ama 5 cm de de bu normal bence,görüntü elde ederken konforun biraz azalmasını çekeceğiz artık.Arkaların biraz daha inmesi lazım bu şekliyle pek hoş durmuyor.Orjinal yaylardan bir bakla kestirsek olur mu acaba.Sizinki 18 jant ve 40 yanak sanırım ufak tümsek ve çukurlarda bendekinden daha çok vuruntu yapıyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 ne kadar sade o kadar güzel bence tabi siz bilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
s3mmy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Laf aramızda ben çoğu zaman şahin doğanla gezdiğimi falan düşünüyorum o derece rahatsızlık verici durum ama dediğiniz gibi görüntüden ödün vermemek adına katlanıyorum:) önler sert yay arkalar orjinal kalınca aracın aerodinamiki bozuluyor tabi ne kadar önemsersiniz bilemem de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Gelirken sağ sol zorladım biraz arabanın arkası felaket kayıyor.Bagaja 200 Kg yük koymak lazım yaylar basılsın biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
s3mmy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Amartisörlerde varmı bi değişiklik? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 yaw rüzgarlıklar hakkaten o kadar kötü mü duruyor,burda özellikle arkadaşlara falan sordum beğenmeyen çıkmadı acaba fotoraftamı kötü görünüyor,az kaldı söktürteceksiniz ) Bence güzel yanlız lastiklerdeki kırmızı çizgiler kötü duruyor bence...Siyah-Beyaz kontrastını bozuyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
s3mmy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Rüzgarlıklar benim hoşuma giden detay olmuştur her zaman ve cidden kullanışlı hele önümüz kış bence gerekli birşey hele sigara içiyorsanız. Benim ilk başta dikkatimi çeken diğer başlıkta söylemiştim sanırım anten nedense çok kaba geldi gözüme birde ufak bir detay ama ön logo içinde bi çalışma yapsanız fena olmaz sanki açıkcası begendım bi logo deil fordunki ya iptali yada siyah yada jantlardaki kırmızıyla uyum ıcım kırmızı kaplanabılır ama bu apaçhide durabılır emın olamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Amörtisörlerin biri patlak çıktı,orjinal taktım yine,yani standart.Bir de amörtisör değiştirirsek iyice kazık gibi olacak.Anten olayına hiç dikkat etmemiştim değiştirilebilir kısa tiple,ön logo altında kaput kilidi olduğu için hiç ellemedim sadece arka logo çerçevesini çıkarttım logo duruyor.Jantlardaki kırmızı çigiler benim de hoşuma gitmiyor sanırım beyaz şerit yapacağım bu şekilde çok alakasız duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Tamponların altındaki siyah kısmı boyatmayı düşünüyorum,örnek bir resim buldum hakkaten hoş duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap