Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 (düzenlendi) benim görüşüm çok hoş olur beyazda fakat eğer bi sürtme falan yaptırırsanız kaldırıma falan çok sırıtır hatta , boya dökülmesi falan olursa kötü durur o hususa dikkat edin Hatta şunuda ekliyim : aracınız yere daha yakın gözükecek görsel olarak , göz yanılması diyelim Ağustos 12, 2011 CrazyVarna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Evet aynen öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 tamponun altini ve arka tampon citasini bende boyatmayi dusunuyorum tanidik boyaci bi abim var boya atar bi sureden sonra diyor yoksa isten mi anlamiyor bilmiyorum sizin boyalarda su ruzgar vs etkisiyle atma oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Atmaması için astar atması gerekiyor boyadan önce,belki bir de zımpara.ben arka tampon şeridini boyattım herhangi bir sorun yok..başka boyacı bak bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Bence de tamponların altını boyatsan hoş durur. Rüzgarlık benim gözüme batıyor nedense Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 1 parmak daha düşecek arkası. Ama kafa basık duracak gene Hayırlısı olsun güzel olmuş güzel sürtme olmadı dimi ön çamurluklarda Sormak istediğim bir şey var,yaylarla beraber TUV sertifikası olması gerekmiyor mu?bu şekilde muayeneden geçeceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Bir de Fk yayların üzerinde "FK Made in Germany" şeklinde beyaz bir yazı olması gerekmiyor mu bende bunlar yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Kutunun içinden sertifika çıkmadımı ? Gerçi adamların geçirmeyeceği varsa sertifikaylada geçirmez muayene istasyonunda biraz duygusal davranmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Bir de Fk yayların üzerinde "FK Made in Germany" şeklinde beyaz bir yazı olması gerekmiyor mu bende bunlar yok Bakmadım valla benimkilere varmı yokmu o yüzden bişey diyemicem. Kutu üzerinde yazıyor ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Evet kutu üzerinde ve web sayfalarındaki resimde var,adamla konuştum bunlar çinde üretiliyor almanya'da üretilmiyor almanya da FK yok diyor,kutunun üstünde made in germany yazıyor,resimdeki yayların üzerinde de bu ibareden var.Ben de mail attım ürünü geri alın yoksa tüketici hakları hakem kuruluna başvuracağım diye cevap bekliyorum bakalım.Yayların kutusunda normalde yayların birbirine değip çizilmemesi için yayları ayıran karton bölmeler olması gerekiyor,netteki bir kaç ilanda bu bölmeleri gördüm fakat kutuyu açtığımda yaylar birbirinin içine geçmişti.Yayları taktırdıktan sonra bunları farkettim yoksa direk iade ederdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 bu arada jantların kırmızı yerine beyaz bant çektim,uzun vadede pek dayanmaz ama öncekinden daha iyi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Güzel görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 O Beyaz-Siyah kontrastını bozuyordu şimdi çok daha iyi görünüyor.... Ama siyah olursa bence daha güzel bir bütünlük sağlar araçla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 jantlar çok güzel olmuş Bijonlarıda beyaza boya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 O Beyaz-Siyah kontrastını bozuyordu şimdi çok daha iyi görünüyor.... Ama siyah olursa bence daha güzel bir bütünlük sağlar araçla... Beyaz güzel;Hasan Allah aşkına siyah şerit görünecek mi siyah jantın üzerinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap