Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 jantı beyaza boyayıp siyah serit çekilebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Beyaz güzel;Hasan Allah aşkına siyah şerit görünecek mi siyah jantın üzerinde bende görünmemesini istiyorum zaten o yüzden serit olmadan da ora çok güzel olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Demiştim çok uzun vadeli olmaz diye bu şeritler,sabah baktım bir kısmı sökülmüş,edding in çıkmayan kalemleri var onlarla boyayacağım,jantlar boyanana kadar idare eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Yarın sabah boyaya giriyor araba,tampon altları boyanacak fakat marşbiyellerin bulunduğu yan bölümün altında kalan siyah kısmı boyatıp boyattırmamakta kararsız kaldım siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 O kısımlar her altı vuruşta yamuluyor boyanırsa belli olur bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 O kısımlar her altı vuruşta yamuluyor boyanırsa belli olur bence F2 de dediğiniz olay farklı altını değdirdiğiniz zaman o siyah parçaya bişey olmuyor extra bi çıkıntısı daha var ora değiyor yere.Siyah parçayı boyatırsanız fena olmaz ama bence o kadar küçük detaya inmenize gerek yok zira o dediğiniz parça 1cm yüksekliğinde ya var ya yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Evet gerek yok bence de zaten boyattırmadım,ön ve arkalar boyandı fakat renk tonunda bir sorun var tekrar boyaya girecek,fotoğraf makinesi yok şu anda resmini koyamıyorum perşembe günü falan koyarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Şentürk Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 arkası kalkık daha güzel olmuş basık oldugu göze çarpar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 (düzenlendi) genel olarka güzel gözüküyor , tampon altlarını beyaza boyatırsanız araba kendini daha güzel göstercektir , beyaz arabada siyah jant ben pek tercih etmiyorum , normal jant rengine boyatırsanız bence daha sade ve şık durur ... bu arada kırmızı şeridide iptal etmeniz kaydı ile siyahta kalabilir ... Birde şu cam'a konan , rüzgarlıkmı denir , yağmurlukmu tam emin değilim ama hondalardan başka arabalara yakıştıramıyorum , onlarda mugen olmak kaydı ile ... bu arada yazdığım birçok şeyide değiştirmişsiniz ama , imajları ben göremiyorum ... hayırlı olsun .. Aralık 26, 2012 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulent Sevimli Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 5 cm FK ları bugün taktırdım,arka biraz yüksek kaldı sanki. cantlar güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 cantlar güzel olmuş Teşekkürler,nerede makinistsiniz,metro falan mı trende mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulent Sevimli Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 ankara trende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed i. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 her şeyiyle on numara en azından benimki gibi pazarlama aracı olarak gözükmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap