Uğur Yılmaz Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2014 Arkadaşlar keyifli forumlar. 95 hp olan aracımı yazılımla güçlendirebilmek mümkün mü? Sattığım 115hp olan aracıma göre eksik hissediyorum çünkü. Mümkün olursa chip kullanmak istemiyorum. Ancak Ankara megachips yazılıma 850 fiyat verdi ve servisin yazılımı anlayamayacağını söyledi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Megachips'e sorsana; aracın yazılımını güncellerken aracın beynini söküp dışarıda içini açıp harici aygıtlarla bağlanmaya çalışıp öyle mi yazılım atıyor, yoksa direkt heşey aracın üzerindeyken obd girişinden bağlanıp üzerinde mi yazılım atıyor? söküyorsa hiç bulaşma bana göre büyük risk o şekilde yazılım yapmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Servis anlamaz dediğini yalan, servis bakarsa anlar bakmazsa anlamaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 (düzenlendi) 95 hp olan aracımı yazılımla güçlendirebilmek mümkün mü? Sattığım 115hp olan aracıma göre eksik hissediyorum çünkü. http://www.racechip.de/chiptuning/ford/focus/3-dyb/1-6-tdci-70kw/index.php Servis bunu anlayamaz ; tek soketle tak çıkart ... modül ... çalışma prensibi forumda yazıyor ; incele istersen , uyarsa bundan kullanabilirsin ... Anlamadığım türkiye içinde sayfa açmışlar satışlarına başlamışlar http://www.racechip.com.tr/ fakat fiyatlar farklı ; ben alman sitesinden almıştım , aynı fiyat burada neden pahalı anlamadım Ocak 7, 2014 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Servis anlamaz dediğini yalan, servis bakarsa anlar bakmazsa anlamaz Aynen öyle. İşlerine geldiği gibi Megachips'e sorsana; aracın yazılımını güncellerken aracın beynini söküp dışarıda içini açıp harici aygıtlarla bağlanmaya çalışıp öyle mi yazılım atıyor, yoksa direkt heşey aracın üzerindeyken obd girişinden bağlanıp üzerinde mi yazılım atıyor? söküyorsa hiç bulaşma bana göre büyük risk o şekilde yazılım yapmak. 115liklerde sökülüyormuş. Ama 95lik yapmadım diyor. Büyük ihtimalle obdden atılırmış. Bende beynin açılması taraftarı değilim. Direkt obd ile yapılması çok daha mantıklı bencede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Olaya bak 115 lik açılıyor 95 lik açılmıyor Tam komedi yav. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 http://www.racechip.de/chiptuning/ford/focus/3-dyb/1-6-tdci-70kw/index.php Servis bunu anlayamaz ; tek soketle tak çıkart ... modül ... çalışma prensibi forumda yazıyor ; incele istersen , uyarsa bundan kullanabilirsin ... 129€ çok uygun geldi bana. Tek soketle olduğu içinde mantıklı aslında. 115 verim yazıyor. Ama bunun ayar olayı falan varmıdır ki? Sitede almanca olduğu içinde çok bişey anlayamadım. Bilgi için teşekkürler. Forumda bunu uygulayan oldu mu ki hiç? Olaya bak 115 lik açılıyor 95 lik açılmıyor Tam komedi yav. İşin aslı sen paradan haber ver hocam diyor bence:) Açsa bile açılmadı der valla oturup başında beklemek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 (düzenlendi) 129€ çok uygun geldi bana. Tek soketle olduğu içinde mantıklı aslında. 115 verim yazıyor. Ama bunun ayar olayı falan varmıdır ki? Sitede almanca olduğu içinde çok bişey anlayamadım. Bilgi için teşekkürler. Forumda bunu uygulayan oldu mu ki hiç? http://www.racechip.com.tr/ Türkiye sitesi ... racechip pro ve ultimate lerde var ayar ; diğerinde yok ... Ocak 7, 2014 Aydın Baran tarafından düzenlendi imla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 http://www.racechip.de/chiptuning/ford/focus/3-dyb/1-6-tdci-70kw/index.php Servis bunu anlayamaz ; tek soketle tak çıkart ... modül ... çalışma prensibi forumda yazıyor ; incele istersen , uyarsa bundan kullanabilirsin ... Anlamadığım türkiye içinde sayfa açmışlar satışlarına başlamışlar http://www.racechip.com.tr/ fakat fiyatlar farklı ; ben alman sitesinden almıştım , aynı fiyat burada neden pahalı anlamadım Bayağı bir fiyat farkı varmış gerçekten:)) 1000 liraya yakın bi fiyat oluyor Türkiye fiyatı. Alternatif kalmazsa Almanya'dan getirtebilmek çok daha mantıklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 (düzenlendi) Bayağı bir fiyat farkı varmış gerçekten:)) 1000 liraya yakın bi fiyat oluyor Türkiye fiyatı. Alternatif kalmazsa Almanya'dan getirtebilmek çok daha mantıklı. ben direk almanya sitesinden almıştım , 3-4 günde paket elime ulaşmıştır ; bir problemde çıkmamıştı ; burada neden fiyat farkı var anlamadım kargo nekadar tuttuğunu hatırlayamadım ama şimdi ... Ocak 7, 2014 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 En ufak olandada var ayar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Ben bi numara vereyim fiyatını özelden atıyorum kendi yaptırdığım yer bi sorun yaşamadım ecu açılıyor obd den yapamazlar açıldığını servis anlamaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Focus2 lerde odb den direk giris yapip 5 dakikada yazilim yukleniyor fakat focus3 lerde beyin sokulup acilarak yapiliyor. Beyini sokmek icin on sol lastik sokuluyor yeri biraz ters. Servis isine gelincede normal rutin bakim vs de anlayamazlar anlamalari icin lastigi sökmeleri ve beyini cikartmalari gerekir ki kimse durduk yere böyle bir sey yapmaz. Megachips isinde iyidir direk olarak mehmet gazihan ipe gorusun. Yazilim ile 120 hp 300nm gibi bir degere ulasir araciniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Arkadaşlar yapmayın etmeyin servis ecu yu neden söksün anlamak için. Araç zaten log tutuyor yapılan her yazılım müdahalesini. Benim araç için servis bağlantı kurduğunda her modül her yazılım güncellemesi tek tek tarihleri ile yazıyor. Yani servis bakmak isterse şak diye görür aracın yazılımı ile oynandığını. Haaa durup dururken aracı bağlayıp buna bakarlar mı? Bakmazlar, ama siz garanti ile ilgili bir sorun yaşarsanız yazılıma da bakarlar ecunun fiziksel durumuna da. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Forumda yapan var nerde yaptırdığı yorumları hepsi var konu kirliliği sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap