Türker Taş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2014 (düzenlendi) Hayırlı akşamlar arkadaşlar aracımı park ettiğim yerden almaya gittigimde resimdeki görüntuyle karşılaştım.Siyah bir araç yandan çizip geçmiş boya kalıntıları kaldı.Bunları nasıl temizleyebilirim. Marketlerde satılan çizik gidericiler yeterli olurmu acaba yardımınızı bekliyorum. Ocak 8, 2014 Türker Taş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Resimi göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 sağ ön çamurluk boyalı duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Bir bezi ıslat ve sil. Bunda bişey yok canım çıkar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 yüzeydeki diğer aracın boyasını kil yada benzin tiner vb çıkartır. varsa alttaki çiziklerin durumuna göre uygulama gerekir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murathan Özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 (düzenlendi) aseton da önerilir Ocak 9, 2014 Murathan Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 tiner aseton tiner ve aseton arabanın boya sını çözüp sökmesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 tiner ve aseton arabanın boya sını çözüp sökmesin selülozik tiner boyayı çözer verniğe işlemez, belirtmeyi unutmuşum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Geçmiş olsun, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Islak bezle sildim hiçbirşey olmadı.Selülozik tinerle bir deneyeyim.Olmazsa Bahattin beyin yaptigi gibi pasta cila ile şansimi deneyecem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 (düzenlendi) Islak bezle sildim hiçbirşey olmadı.Selülozik tinerle bir deneyeyim.Olmazsa Bahattin beyin yaptigi gibi pasta cila ile şansimi deneyecem. yazın eriyip arabaya sıçrayan zifti margarin ve mazotu üstübüyle uygulayarak çıkarmıştım baya iyi bir karışım Ocak 9, 2014 Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Ilginiz için teşekkürler arkadaşlar pasta cila ile boyalar tamamen kalkti cok ince bir ezik var oda nazarlığımız olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 aracınızın depo kapağından boya yaptırırsanız bende o çiziği sizin için rutuşlar ,zımparalar kimseninde görmemesini sağlarım , hediyem olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Merhaba benim aracimda da tirnak takilmayan çiziklerden mevcut.geçen gün servise götürdüm pasta cila ila geçer hepsi ancak sonrasinda parlaklik farki olur simdiden soyleyelim dediler. bu sonradan giderilebilecek durum mudur bu konuda bilgili arkadaşlara danişmak istiyorum. Bir de ankara şaşmazda rs serviste daha önce işlem yaptiran oldu mu memnun kaldiniz mi? teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap