Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 değerli yorumlarınız ve tavsiyelerinizi beklemekteyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Ben şahsen kendim yapıyorum araç siyah hiç ton farkı falan olmadı.Onunda çözümü kolay ama sadece Çiziklere değil komple arabaya pasta cila yaptırın o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 evet dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı önce çiziklerin olduğu yeri yaptırayım bariz fark oluşursa komple yaptırırım olmadı. teşekkürler yanıtınız için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Merhaba benim aracimda da tirnak takilmayan çiziklerden mevcut.geçen gün servise götürdüm pasta cila ila geçer hepsi ancak sonrasinda parlaklik farki olur simdiden soyleyelim dediler. bu sonradan giderilebilecek durum mudur bu konuda bilgili arkadaşlara danişmak istiyorum. Bir de ankara şaşmazda rs serviste daha önce işlem yaptiran oldu mu memnun kaldiniz mi? teşekkür ederim. Rüştünü ispat etmiş bir yer: http://www.detailinggarage.com.tr/wp/iletisim/ Arayın konuşun, ben burdan mutsuz ayrılan hiçkimse görmedim. Başınız ağrımaz, sonuç hoşunuza gider sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 (düzenlendi) tavsiyeniz için teşekkür ederim yarın ilk iş arıyorum. biraz pimpirikli biriyim malesef, her yere kolay güvenemiyorum ancak sizler gibi gidip beğenenlerin tavsiyeleri daha kıymetli sağolun. Aralık 22, 2014 Rıfat Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 tavsiyeniz için teşekkür ederim yarın ilk iş arıyorum. biraz pimpirikli biriyim malesef, her yere kolay güvenemiyorum ancak sizler gibi gidip beğenenlerin tavsiyeleri daha kıymetli sağolun. Çıkarttıkları işleri görünce imrendim açıkcası. Muhtemelen bende yaptıracağım zaman bu önerdiğim yere bırakacağım. Kolay gelsin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Dby detailing berkay ve detailing garage mert ikiside isinin ehlidir. Ikisininde internet siteleri var uygulamalarinada nette arattiginizda ulasabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 bügün detailing garage ile görüştüm onların önerisi de yüzeysel lokal çizikler olsa bile komple pasta cila yaptırmak oldu. pasta cila sonrası bir de boya korumaya toplam 350 tl fiyat aldım ve yaza ertelemeye karar verdim.Çok olmadı daha en son boya koruma yapılalı.Biraz zaman geçmiş olur.Hem yaza temiz temiz gireriz hem çiziklerden kurtulmuş oluruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Merhabalar, yeni konu açmak istemedim burdan yazayım dedim. Aracımda fotoğraflarda olduğu gibi bir kaç yerde çizikler var. Bunları kendim nasıl yapabilirim? ürün tavsiyeniz var mı ya da prof. yardım mı almak gerekir? Yardımlarınızı bekliyorum Şu ürün işe yarar mı kullanan var mı bu markayı, http://www.hepsiburada.com/ford-focus-renk-kod-mars-turuncu-asqcwwa-color-n-drive-tas-izi-ve-cizik-rotus-sistemi-p-OTFOFOMA3993BSC Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Bahsettiğiniz kısımlar plastik aksam bu nedenle boyatın bir Problem olmaz kendiniz de yapabilirsiniz ama çizikler derin ve kılcalsa Zımpara yapmak gerekir bu da bir uzman işidir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 26 dakika önce, Mustafa Karaca said: Merhabalar, yeni konu açmak istemedim burdan yazayım dedim. Aracımda fotoğraflarda olduğu gibi bir kaç yerde çizikler var. Bunları kendim nasıl yapabilirim? ürün tavsiyeniz var mı ya da prof. yardım mı almak gerekir? Yardımlarınızı bekliyorum Şu ürün işe yarar mı kullanan var mı bu markayı, http://www.hepsiburada.com/ford-focus-renk-kod-mars-turuncu-asqcwwa-color-n-drive-tas-izi-ve-cizik-rotus-sistemi-p-OTFOFOMA3993BSC Ben bu üründen kullandım işe yarıyor ürün .Aracımın rengi şeker kırmızı benim kaportada çok derin çizik vardı rütüş yaptım bayağı kapattı çiziği ,gelen boya aracın rengi ile aynı ama yinede pürüzler kalıyor yüzeyde .Sizin plastik aksamda görünüyor çizikler plastik aksamda daha güzel sonuçlar alırsınız .En düşük fiyata olan ürünü sipariş verin ,fiyatı yüksek olan ürünün farkı sadece 1şişe fazla olması.1 şişe tek başına bir hayli yetiyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 34 dakika önce, Özer Aksu said: Bahsettiğiniz kısımlar plastik aksam bu nedenle boyatın bir Problem olmaz kendiniz de yapabilirsiniz ama çizikler derin ve kılcalsa Zımpara yapmak gerekir bu da bir uzman işidir . kendim yapmak istiyorum için bir ürün tavsiyesi ya da yol yordam tavsiyesi istemiştim 27 dakika önce, çağlar çetinkaya said: Ben bu üründen kullandım işe yarıyor ürün .Aracımın rengi şeker kırmızı benim kaportada çok derin çizik vardı rütüş yaptım bayağı kapattı çiziği ,gelen boya aracın rengi ile aynı ama yinede pürüzler kalıyor yüzeyde .Sizin plastik aksamda görünüyor çizikler plastik aksamda daha güzel sonuçlar alırsınız .En düşük fiyata olan ürünü sipariş verin ,fiyatı yüksek olan ürünün farkı sadece 1şişe fazla olması.1 şişe tek başına bir hayli yetiyor . bu ürünü kullandıktan sonra komple cila atsam o iyi bir sonuç elde ederim herhalde teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 23 saat önce, Mustafa Karaca said: kendim yapmak istiyorum için bir ürün tavsiyesi ya da yol yordam tavsiyesi istemiştim bu ürünü kullandıktan sonra komple cila atsam o iyi bir sonuç elde ederim herhalde teşekkürler Plastik aksam olduğu için çok önemli değil cila, burda önemli olan:Rütuş yaptıktan sonra boya kurumadan taşlama denilen olayı iyi yapmak.Kaportadaki çizik ,taş izi vb.şeylerde de kullanırsınız alınca.Kaportadaki çizikler için titizlikle uygulamayı yaparsanız güzel sonuçlar alırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 21 saat önce, çağlar çetinkaya said: Plastik aksam olduğu için çok önemli değil cila, burda önemli olan:Rütuş yaptıktan sonra boya kurumadan taşlama denilen olayı iyi yapmak.Kaportadaki çizik ,taş izi vb.şeylerde de kullanırsınız alınca.Kaportadaki çizikler için titizlikle uygulamayı yaparsanız güzel sonuçlar alırsınız. inşallah bütçe uygun olduğu zaman alıp yapacağım inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 gazete kağıdı bazen işe yarayor deneyin derim. şahsen denedim %80 civarında gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap