Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 ben ve unutmak ha Onur focus 1 de sedan hatcback farkediyordu foci 2 yi bimem ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 ben ve unutmak ha Onur focus 1 de sedan hatcback farkediyordu foci 2 yi bimem ama Öyle deme bizim bi arkadaş var tatile gidiyorlar...Bu bi kızla konuşuyo felan akşam barın orada ormanlık arazi varmış orada buluşalım diyor.....Bizimki gelirim diyor ve sonra uyuya kalıyor...Sabah bi kalkıyor ana kaçırmış kızı bizim çakal....Buraya geldiğinden beri kafasını duvarlara vuruyordu çocuk ulen ben neler kaçırdım diye ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 arkadaşlar bu yazı olayını nerden nasıl yapabiliriz açık bi şekilde yazabilirimisiniz teşekkrler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 3-4 konu var forumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Focus 3 e bu yazı olmaz...3 ayrı sırada bagaj kapağına monteli...Yazı tipide farklı zaten.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Bende uzun zaman önce şu tarz bir folyo yapmıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 kardeşim taşırmışsın biraz orj. ebatı en 20cm boy 1.5 cm olacak etrafınıda siyah bantla kapamalısın ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 adminim hb ölçüsü verdiğim;) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Bahçeci Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 çok güzel olmuş ama gündüz biraz çirkin durmazmı acaba varsa gündüz duruluna yollarmısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 çok güzel olmuş ama gündüz biraz çirkin durmazmı acaba varsa gündüz duruluna yollarmısınız Abi şablonu icten yerlestirdik distan farkedilmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Bahçeci Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 valla harika düşünmüşsün o zaman. ben bilmiyordum. inşallah büyüyünce benimde focum um olrsa isterim senden bir word şablonu. eline sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 bi fotoda ben koyacam şu sıralar bide işçilik görün bakalım nasıl uygulanıyor bu yazı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 arkadaşlar harf araları kaç cm olacak acaba yazarsanız iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 kardeşim taşırmışsın biraz orj. ebatı en 20cm boy 1.5 cm olacak etrafınıda siyah bantla kapamalısın ... arkadaşlar harf araları kaç cm olacak acaba yazarsanız iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 bahsettiğim ebat aralıklarına wordte sığdırdığım bir şablon çıkardım keyfi yapabileceğiniz bişi yeterki 20cm en 1,5cm boy u olsun yazı karakterini siz belirleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap