Mesut Özbek Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2014 Ebay da bulup sipariş ettiğim deri ve silikon anahtarlıkları sizinle de paylaşmak istedim. ~60_12.JPG] 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 kırmızı dikişli deri anahtarlıktan bende aldım. güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 kırmızı dikişli deri anahtarlıktan bende aldım. güle güle kullanın Saolun umarım güzel çıkar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Silikon olan gelince anahtar içindeyken resim atabilir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Silikon olan gelince anahtar içindeyken resim atabilir misiniz ? Sanırım biraz geç gelecek Çin den geldiği için ama elime ulaşınca ikisinin de anahtarlı fotolarını yayınlayacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay B. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Öncelikle güle güle ve kazasız belasız günlerde kullanınız. Acaba ürünleriniz size ulaştı mı? eğer ulaştıysa yorum ve foto alabilir miyiz? bende sipariş etmeyi düşünüyorum, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 ebay link varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 (düzenlendi) ebay link varmı http://www.ebay.com/itm/181262186552?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.com/itm/310707765178?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Öncelikle güle güle ve kazasız belasız günlerde kullanınız. Acaba ürünleriniz size ulaştı mı? eğer ulaştıysa yorum ve foto alabilir miyiz? bende sipariş etmeyi düşünüyorum, teşekkürler Sağolun. Aynı anda sipariş vermeme rağmen deri olan 2 haftada ulaştı ama silikon olan hala gelmedi.Deri olanı beğendim, birebir aynı ve malzemesi güzel ama sanki anahtarı yerleştirince biraz kaba geldi bana. Normalde anahtarlık kullanmamamdan da olabilir. Ocak 27, 2014 Mesut Özbek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Guzel olmus bende de boyle bir anahtarlik var 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 ebay dan alışveriş işini bi türlü halledemediğim için yurt içinde bulabilirsem alınacak bi ürün. hayırlı olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Silikon olan gelince anahtar içindeyken resim atabilir misiniz ? Silikon anahtarlıkta bugün elime ulaştı. Bence 10 numara bir ürün . Anahtarı sıkıca sarıyor ve gayet şık oldu. Resimler aşağıda : http://imageshack.com/a/img856/8323/je7n.jpg http://imageshack.com/a/img585/7307/9gj6.jpg ebay dan alışveriş işini bi türlü halledemediğim için yurt içinde bulabilirsem alınacak bi ürün. hayırlı olsun güle güle kullanın Aslında 2-3 hafta beklemek sorun değilse yurtdışı sitelerinden alışveriş gayet kolay ve uygun. Sanırım alacağınız ürünün 80-90 euro'dan fazla olmaması gerekiyor. Bu rakamın üstündeki alımlarda genelde gümrüğe malın fiyatına oranla vergi ödemeniz lazım ama altındaki rakamlarda sorun yok. Ebay, aliexpress tarzı sitelerde zaten müşteri koruma özellikleri var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Silikon olan gerçekten güzel olmuş, bende beğendim, güle güle kullanın. Deri ve Silikon olanlardan 1'er tane bende sipariş verdim, tahmini teslimat tarihi 7 mart olarak gözüküyor Ama alternatifini türk sitelerinde bulamadığımdan ve beklemeye değer bir ürün olduğunu düşündüğümden verdik siparişi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Silikon anahtarlıkta bugün elime ulaştı. Bence 10 numara bir ürün . Anahtarı sıkıca sarıyor ve gayet şık oldu. Resimler aşağıda : http://imageshack.com/a/img856/8323/je7n.jpg http://imageshack.com/a/img585/7307/9gj6.jpg Aslında 2-3 hafta beklemek sorun değilse yurtdışı sitelerinden alışveriş gayet kolay ve uygun. Sanırım alacağınız ürünün 80-90 euro'dan fazla olmaması gerekiyor. Bu rakamın üstündeki alımlarda genelde gümrüğe malın fiyatına oranla vergi ödemeniz lazım ama altındaki rakamlarda sorun yok. Ebay, aliexpress tarzı sitelerde zaten müşteri koruma özellikleri var. yo beklemek sorun değilde site tamamen yabancı dil o zorluk oluyo. ebay a üyelik için pal bay üyeliği gerekiyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Silikon olan gerçekten güzel olmuş, bende beğendim, güle güle kullanın. Deri ve Silikon olanlardan 1'er tane bende sipariş verdim, tahmini teslimat tarihi 7 mart olarak gözüküyor Ama alternatifini türk sitelerinde bulamadığımdan ve beklemeye değer bir ürün olduğunu düşündüğümden verdik siparişi. Tahmini teslimata pek bakmayın. Genelde çok daha erken geliyor. Yaklaşık 15-20 gün. Adamlar Çin den İstanbul ana dağıtım merkezine 10 günde gönderiyor oradan Türkiye içi dağıtım da yaklaşık 10 gün sürüyor Bir de ebayda bulduğunuz ürünleri aliexpress.com adresinden de araştırın genelde daha uygun fiyatlı oluyor. yo beklemek sorun değilde site tamamen yabancı dil o zorluk oluyo. ebay a üyelik için pal bay üyeliği gerekiyo Siteyle ilgili anlamadığın birşey olursa yardımcı olurum çeviri konusunda. Paypall için de sanal kart hesabı aç onu ver. Ben öyle yaptım. Paypall zaten güvenli bir sistem ama sanal kartla duble güvenli oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Özdemir Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Guzel olmus bende de boyle bir anahtarlik var Hocam nu focus yazan anahtarlığı nerden temin edebiiriz yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap