Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 (düzenlendi) Hocam nu focus yazan anahtarlığı nerden temin edebiiriz yardımcı olursanız sevinirim... http://www.ebay.com/itm/FOCUS-Keyring-ST-RS-GHIA-Titanium-Sport-2-5-Pendant-Keychain-Tuning-/271368803462?pt=Apparel_Merchandise&hash=item3f2ed75486&vxp=mtr Bu linkte çok fazla çeşit var : http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=&_osacat=50431&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR2.TRC0.A0.Xfocus+key+chain&_nkw=focus+key+chain&_sacat=50431&_from=R40 Şubat 2, 2014 Mesut Özbek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Hocam bende bu urunleri taktim anahtarlara. Cokta guzel oldu. Bide bunlara bakin dedim bilgi amacli. Takilmis halinin resminide cekecegim birazdan eklerim Ayni renk tonlarinda bir tanede cuzdaniniz oldumu tamamdir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay B. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Gökhan bey, öncelikle güle güle kullanın. Ürünü ben beğendim. Nereden temin edebiliriz, bilgilendirirseniz sevinirim. Hocam bende bu urunleri taktim anahtarlara. Cokta guzel oldu. Bide bunlara bakin dedim bilgi amacli. Takilmis halinin resminide cekecegim birazdan eklerim Ayni renk tonlarinda bir tanede cuzdaniniz oldumu tamamdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Gökhan bey, öncelikle güle güle kullanın. Ürünü ben beğendim. Nereden temin edebiliriz, bilgilendirirseniz sevinirim. Berkay Bey, tesekkur ederim daha guzlleri sizin olsun ins urunu aliexpress ten bulup almistim. Yaklasik 3-4 haftada elime ulasti. Linkini asagiya kopyaliyorum http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-2012-2013-Ford-Focus-3-Ecosport-Kuga-Mendeo-genuine-leather-car-remote-control-key/1634509659.html?tracelog=ae-app-ios-sharefor-shkmail Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Berkay Bey, tesekkur ederim daha guzlleri sizin olsun ins urunu aliexpress ten bulup almistim. Yaklasik 3-4 haftada elime ulasti. Linkini asagiya kopyaliyorum http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-2012-2013-Ford-Focus-3-Ecosport-Kuga-Mendeo-genuine-leather-car-remote-control-key/1634509659.html?tracelog=ae-app-ios-sharefor-shkmail Güzelmiş, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Erdil Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Arkadaşlar bu tarz anahtarlık arıyorum tavsiye edebileceğiniz veya bu resimlerde ki anahtarlıkları nereden temin edebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 forumda arama yapsaydınız çıkardı kardeşim. siyah üzerine kırmızı dikişli olanlar güzel duruyor e bay aaliexpress te bulabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Arkadaşlar bu tarz anahtarlık arıyorum tavsiye edebileceğiniz veya bu resimlerde ki anahtarlıkları nereden temin edebilirim. Tugay bey başlığınızı bu başlık ile birleştirdim benzer bilgiler için arama yapınız lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Konuyu yeniden gündeme getirmiş olacağım ama bu tür ürün veya aksesuarları forumumuzda toptan getirtmek suretiyle bize ulaştırabilecek bir babayiğit yok mu? sipariş adedi alınsa ona göre temin edilebilse olmaz mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Konuyu yeniden gündeme getirmiş olacağım ama bu tür ürün veya aksesuarları forumumuzda toptan getirtmek suretiyle bize ulaştırabilecek bir babayiğit yok mu? sipariş adedi alınsa ona göre temin edilebilse olmaz mı ? Hangi üründen bahsediyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 ebay veya aliexpress adresleri referans gösterilen ürünler. örneğin deri veya silikon anahtarlık veya ülkemizde satışı olmayan diğer bazı ürünler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Gümrükçü bi arkadaş çıkarsa alırız toplu alım vergiye tabii sonra bizim millet cayar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 gümrük kısmı belirttiğiniz gibi. haklısınız. ancak sipariş adedine bölündüğünde fazla tutmaz kanaatindeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap