Mehmet Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2011 Focus'un sis farı h kaç bilmiorm xenon yapmak istiyorum h kaç oldugunu söylermsnz birde site içnde xenon satan varsa alabilirim sis farları içn.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 55 watt olacam ama kaç H bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 8000k xenon kısalar sisleride 8000k xenon ypıcam da h kaç bilmiorm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 UgR Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Ben bi soru sorabilirmiyim, 2 ay önce ghia aldım fakat sis farı yok(bunu anlamıyorum araç full diyorlar sis farı yok) tampon da yeri var mı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Sis farı yerine gündüz ledlerinden takabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Ben bi soru sorabilirmiyim, 2 ay önce ghia aldım fakat sis farı yok(bunu anlamıyorum araç full diyorlar sis farı yok) tampon da yeri var mı acaba ? 99 00 01 yıllarında sadece 2.0 motorlarda sis farı vardı.. Panjurun kenarlarını kestirirseniz sis farı taktırabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım... Servis terafından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 (düzenlendi) focus 2 kasanın sis farları h8 ampul türündedir.Fakat h8 çok az bulunan bi ampul olduğundan h11 ile ampul giriş yerleri aynıdır.Yani h11 aldığınızdada kullanabilirsiniz Sislere 10.000k de takabilirsiniz daha hoş durabilir , ama trafikte 8000k ve üzeri xenon yasak olarak bilinir. Gerçi polis kelwin değerine mi bakar desenize Ağustos 14, 2011 CrazyVarna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 focus 2 kasanın sis farları h8 ampul türündedir.Fakat h8 çok az bulunan bi ampul olduğundan h11 ile ampul giriş yerleri aynıdır.Yani h11 aldığınızdada kullanabilirsiniz Bulunduğumuz forum Focus 1 ... Yani muhtemelen uyumsuz olacaktır bu seçenek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Bulunduğumuz forum Focus 1 ... Yani muhtemelen uyumsuz olacaktır bu seçenek.. çok çok özür dilerim sabah sabah sersemliğime gelmiş Focus 1 Makyajsız Kasanın H1 Focus 1 Makyajlı kasanın H11 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 çok çok özür dilerim sabah sabah sersemliğime gelmiş Focus 1 Makyajsız Kasanın H1 Focus 1 Makyajlı kasanın H11 Est. kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 (düzenlendi) Ben de h11 diye biliyorum Ağustos 14, 2011 onurhanburak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 UgR Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 99 00 01 yıllarında sadece 2.0 motorlarda sis farı vardı.. Panjurun kenarlarını kestirirseniz sis farı taktırabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım... Servis terafından. Teşekkürler,ilerleyen günlerde düşünüyorum yaptırayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 makyajlı kasa H11 o zmn teşekkür ederim haftaya istnbuldaym ordan alıcam burda cok fazla fiyatları kısalar 8000k oldugu içn sislerede 8000k yapıyım renk ayrımı olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Can Garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 fiyatları ne kadar ki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 170-210 arası çok fazlaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet
Focus'un sis farı h kaç bilmiorm xenon yapmak istiyorum h kaç oldugunu söylermsnz birde site içnde xenon satan varsa alabilirim sis farları içn..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap