O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 çok uykum var daha yeni geldim cumayı bekle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 cumayı bekle geceyi bekle kaçamak yaptığım gece etmediğini bırakma.... ayıp yav.....insan utanır bir e-mail atar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 hadi onur cuma dedin neredeyse cuma oldu... Son 25 dk... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yarın 7 de kalkmıyacak olsam gösterirdim sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 yarını 4 gözle bekliyorum..... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 yarını 4 gözle bekliyorum..... :D Gözlük mü taktın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 resmini görmedinmi sayın adminim onurun sen gözlüklü kız arkadasıda angeline jolienin yandan yemişi..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 (düzenlendi) Gözlük mü taktın zaten var... sadece uzakları görmek için... öyle önemli bişey değil 0.50 zaten... Ağustos 25, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 resmini görmedinmi sayın adminim onurun sen gözlüklü kız arkadasıda angeline jolienin yandan yemişi..... madmax abi bu pert olmuş...Yapan usta da( ) acemiymiş..... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 00:00 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Neremi neremiiii dudaklarımı. Tevfik abi bu kızdan 1 çocuğun varmış heryerde seni arıyormuş yalçın abiye çıktı yarın ihbar edicem seni... tarif ettiği adam sensin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 şaka maka etkilendim hatundan şarkımız bile vardı hani kızımız olacaktı...hey yavrum dalfidan ne çok özlemişim seni...ne gecelerdi uykusuz geçirttiğin bana...tabiki...şeyden değil gece görüp korkmamdan...hahahaha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Bugün cuma gecesi hatta cumartesi...Bizim onur nerede...Tabii ki Nerime'yi avutmaya gitti.... Muhahahahahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Son 2 sayfadır adım çok geçmiş, kulağım çınladı geldim hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 sus sus sen hiç aklımıza gelmedin mahcup olduk şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap