Mehmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Heyy Gidi Lise Zamanları Heyyy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Keyfinize Bakın Gençler boss sana aşığız.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 ooo cok sevindim dediğimi yapmışsınız ne güzel gırgır şamata bilgi ve becerileriniz sergilemenizi...birbirinizi kırıp dökmeden...sizleri izlemek büyük keyif olacaktır...evlatlar...hadi bakalım merakla bekliyoruz yaratıcılıklarınızı...ii pazarlar hepinize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Bugün flashdisk i taratayım dedim sonuç... İçinde ne kadar çok sevdiğim şey varsa gitti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 gecmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 O resimde ne sonucunu görüyoruz ? neden gittiki içindekiler ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 O resimde ne sonucunu görüyoruz ? neden gittiki içindekiler ? kaspersky tarama sonucu tarattım ve benim bütün ödevler( ) gitti.... Virüslüymüş..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Mutlu mu oldun sen şimdi anlamadım.... Karantinaya almıyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Dalga yapıyorum boss içinde saturday den kalma bikaç şey vardı onlar gitti diyorum aslında.. Şu ve işaretleri bol kullanmamın sebebi bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Biz onu nerden anlayacaz yavrucum...Neyse onları bulursun yine sıkıntı yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Onlar gitmiyor Hasan WinRar la gir hepsini bulursun onları virüs gizleyip yerine kendi giriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 tombalacı gençlik siziiiiiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Onlar gitmiyor Hasan WinRar la gir hepsini bulursun onları virüs gizleyip yerine kendi giriyor Ne akıllı virüsmüş bu şimdiki virüsler..Bizim zamanımızda bilgisayarı bozarlardı sadece... Şimdi tombalacı virüsler çıkmış haberimiz yokmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 bzim üçkafadarın zorlukla ele gecen fotolarını yayımlıyorum....kendileri istediler...benimle ugraşmanın nedemek oldugnu ögrenememişler henüz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap