Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Bu forumu seviyorum yaw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 akşam olsun görüşeceğizz Sen o onurun altında ne yazdığını bir bilsen.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Hangisi onur tahmin edin...Akşamı bekleyemedim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Bu fotoyu kim üstüne alınırsa artık toplu iş olduğundan dolayı...Aslında burada ben, onur ve onurhan var.... Kızın bacağıda çok güzelmiş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Onur geri dönüş olmadı iftarı mı bekliyorsun yoksa oruç başına mı vurdu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 kızla uğraşıyom dur yakalandım aldatırken yüzükte boşa gitti bu kızlar cin beni pusuya düşürdüler cok utandım valla bidaha yüzlerine bakamıyacam hele de yüzük taktığım kızın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Biz sana demedik mi onur yapma boşa kürek çekiyorsun diye..Dinlemedin tabi çapkınlıkta var sende başına bu geldi işte daha ne olsun.... Neyse artık önümüze bakacağız.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yüzük gerçekmiydi...Çakma aldım de bari..Onun parasıyla daha önemli işlerle meşgul olursun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Onu Yüzük gerçekmiydi...Çakma aldım de bari..Onun parasıyla daha önemli işlerle meşgul olursun.... Onur'a nazar değdirdik be Hasan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Doğru söylüyorsun onur çocuk gaza geldi..... Bu arada önemli işler arabayı kapsıyor..Yanlış anlaşılmasın... (Onur şaka yapıyoruz alınmıyorsun değil mi?) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 yok alınırmıyım kardeşlerimsiniz siz şimdi gidiyorum kızın gönlünü almaya 11 gibi gelirim sonra bu fotoğrafların acısını çıkarıcam hazır olun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 kzın gönlünümü yoksam yüzüğü almayamı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 yok alınırmıyım kardeşlerimsiniz siz şimdi gidiyorum kızın gönlünü almaya 11 gibi gelirim sonra bu fotoğrafların acısını çıkarıcam hazır olun 11 e geliyor ne oldu barıştın mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 geldim aha şimdi. barıştım tabi yalvar yakar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap