Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 cocuklar sizde bir hafif bir yanık kokusu......ve yusuf yusuf..sesleri doyuyormusunuz yoksa sadece benmi duyuyorum....kimden acaba.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 cocuklar sizde bir hafif bir yanık kokusu......ve yusuf yusuf..sesleri doyuyormusunuz yoksa sadece benmi duyuyorum....kimden acaba.... laf bana mi abi kankaydik hanii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 vala ogünü malzeme yap...bide kanka ha....cok yanlış yaptın dostum... not:yarası olan gocundu........hahahahhahah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Ben geldiiiiimmmmm Onur nettin sen yahu ben sana demedimmi boşuna uğraşma yüzük falan diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Ben artık liseli değilim ama henüz tercihler açıklanmadı.o zamana kadar liseli sayılırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 aege hoş geldin...Seni de burada görmek isteriz...Madmax abi bile geldiyse senin gelmemen ayıp olur.... Yusuf yusuf sesi duyan oldu mu?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 ne yusuf yusufu olm snra grs suan musait dglm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 hee akşam yoktun sabah yoksun öğle de yoksun..Sen ne zaman müsaitsin olum....Sonra arkandan atıp tutmuş oluyoruz....Çocuk hiç girmiyo ki..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 daha yeni geldim dersteydim ben görürüm seni seneye siz ilk forumda fotoğraflarınızı yayınlayın olum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 laptop gelsin atacağım....Yarın karaman a gidiyoruz..ramazan sonunda atarım mutlaka...Onuru biliyorsun....Her gördüğümde korkuyorum top sakallıyı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 konu eskidi yav....Hortlatalım... yusuf yusuf sesi duyan var mı hala... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 muhahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 hahahahahihihihihohohoho...geri dönüş olmadı senden ama bunun bi anlamı yok ki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap