Türker Taş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2014 (düzenlendi) 2 aydır bekleyişimden sonra artık aracımı modifiye etmeye karar verdim. Body kit yaptırmak niyetiyle aracı aldığım Ford Agras Bayiine gittim ve yeni dizayn Body kit setleri 1.5 ay sonra çıkacakmış. Ondan dolayı Body kitleri beklemeye aldım. Gelmişkende en azından spor yay taktırayım geldiğime deysin dedim Elim deymişkende x pakette olup ta smart pakette olmayan gündüz farlarını da taktırayım dedim. Aracımı bu hallerde görünce bayağı cnm sıkıldı attım kendimi servisten üst kattaki showrooma bekleyiş başladı. Kw spor yay fiyatı ve de işcilik 550tl Gündüz farları ve işcilik 350 tl Geriye kalan şu aşamada yapacağım jant ve lastik ayarlamak olacak. Konfor ve performans bakımından jant 17'' yoksa 18 '' taktırayım. Ve de lastik olarak öneriniz ne olur. Düşündüğüm jant RS ford jantı resimdeki 17 ' hoşuma gitti tabiki önerilerinizi de bekliyorum. Ocak 11, 2014 Türker Taş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Güle güle kullanın. Yaylarla izlenimlerinizi bekleriz. Jant olarak 17'de 18'de olur, bu konuda çok detay var: 17 ile lastik 215/50-17, 18 ile 235/40-18 olacak. Haliyle dar yanak yayla birleşince konforu ister istemez olumsuz etkiler, ayırca tüketim artar, maliyet yükselir vb. Ben 17'de kalırdım, ama 18 salt görünüş olarak daha başarılı olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 hayırlı olsun ama yay takılırken değilde takıldıktan sonraki fotoğrafları görmek isterdik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 hayırlı olsun ama yay takılırken değilde takıldıktan sonraki fotoğrafları görmek isterdik Bitsin onlar da gelecektir. Ben de resim eklemeyi öğrenmenizi diliyorum, şöyle yani: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Güle güle kullan.Fotoğrafdki jant 17'' den büyük gibi geldi bana ve Rs jantı aracın rengine çok yakışmış bence.Benim araçda aynı renk düşüne bilirim.Yay izlenimlerini bekliyorum.Anladığım kadarıyla yetkili servis yay takıp garanti verebiliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Hayırlı olsun bence ikisi de güzel durmuş yay taktırmak biraz cesaret işi ben hep uzak durucam galiba bu işten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 2 yıl garantisi var normalde yayların gide gele aracımı almak için bayağı sohbet ettik. resimdeki jant 17'' lastiğin yanında nasıl kalır diye merak ettim öyle koydum yan yana Fırsat olsa aslında sökülmüşken lastikler takılıp bakılsaydı. Resim eklerkende bayağı uğraştım. daha öncede foruma eklemiş biri olaraktan ekleyemedim. Uzantıda fotoğraf yükleyemezsiniz uyarısı verip durdu.Sonunda başardım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 2 yıl garantisi var normalde yayların gide gele aracımı almak için bayağı sohbet ettik. resimdeki jant 17'' lastiğin yanında nasıl kalır diye merak ettim öyle koydum yan yana Fırsat olsa aslında sökülmüşken lastikler takılıp bakılsaydı. Resim eklerkende bayağı uğraştım. daha öncede foruma eklemiş biri olaraktan ekleyemedim. Uzantıda fotoğraf yükleyemezsiniz uyarısı verip durdu.Sonunda başardım. Düzelttim linkleri Oldukça basit, eklediğiniz linkte BBCODE varsa birşey yapmadan yapıştır diyorsunuz.YOKSA direkt linki mesaj yazdığınız yerdeki foto resmine tıklayarak ona yapıştırıyorsunuz. Bu kadar detay için yardım konuları mevcut. Eklediğiniz uzantının sonunda .jpg haricinde farklı şeyler varsa ekleyemezsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Aracın duruşunu bayağı değiştiriyor.konforu iyi gibi yayları sert olduğundan zamanla da toplayınca bayağı iyi olacak.Virajda yol tutuşu iyi aracın dediğim gibi yaylar biraz daha alışırsa on numara eş yıldız olur.Tek sorun jantlar sırıtıyor gibi geldi.Taksan bir dert takmasan bir dert lastikler eski olsa tereddüt etmeden değiştiririm de eski yaylar kömürlüğe iner. Lastikleri koyduğumda da yatacak lastikler deformasyon olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Öncelikle hayırlı olsun diyelim, spor yaylar bir süre sonra kıvama geldiğinde çok daha tatlı duracaktır... Güle güle kullanın. Yaylarla izlenimlerinizi bekleriz. Jant olarak 17'de 18'de olur, bu konuda çok detay var: 17 ile lastik 215/50-17, 18 ile 235/40-18 olacak. Haliyle dar yanak yayla birleşince konforu ister istemez olumsuz etkiler, ayırca tüketim artar, maliyet yükselir vb. Ben 17'de kalırdım, ama 18 salt görünüş olarak daha başarılı olur. Bende bu janttan almıştım, hatta aracım beyaz olduğu için Gun-Metal rengi aracı boğduğunu zannederek Parlak gibi görünen ama Mat renginde Metalik Griye boyadım... Çok da hoş durdu.. Lastikleri de 225/45/17 ContiSportContact 5 olarak seçtim... Şu an tek eksiğim yay kaldı... RS Jant tercihi F2.5 kasalarına çok hoş oluyor. Ama F3 kasalarında nasıl durur daha önce görmemiştim Yine de güzel duracağına eminim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 çok yakışmış gerçekten led gündüz farları abi jantarda 17'en iyisidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Saldıran Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Maşallah aracınız çok güzel gözüküyor. Servis yay takma işini kendisi yapıyor herhalde yani yayı siz dışarıdan almadınız. Öğrendiğim iyi oldu bunu. Yay'ın performansını bende merak ediyorum. Çokmu sert, konforu çok etkiledimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yay servisten aldım.Yayda biraz sertlik var zamanla oturur.Yol tutuş virajlarda iyi yatıyor.Tumseklerde biraz sıkıntı yay yumuşarsa oda ortadan kalkar.1.5 saatte araç hazir hale geliyor. Merter Agras otomotiv 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Saldıran Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Cevap için teşekkürler. İlerleyen zamanlarda da durumu belirtirseniz çok sevinirim yumuşama olup olmadığı hakkında. Tekrar hayırlı olsun ağız tadıyla binin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Teşekkürler sağolun bildirim yaparım geriye kaldı tek eksik lastik ve de jant almak kaldi. Oncelik eldeki lastik ve jantı elden cıkartirsam 17" RS janti taktiracagim . Bende bu janttan almıştım, hatta aracım beyaz olduğu için Gun-Metal rengi aracı boğduğunu zannederek Parlak gibi görünen ama Mat renginde Metalik Griye boyadım... Çok da hoş durdu.. Lastikleri de 225/45/17 ContiSportContact 5 olarak seçtim... Şu an tek eksiğim yay kaldı... RS Jant tercihi F2.5 kasalarına çok hoş oluyor. Ama F3 kasalarında nasıl durur daha önce görmemiştim Yine de güzel duracağına eminim Lastikleri de 225/45/17 ContiSportContact 5 olarak seçtim dediniz lastiklerinizden memnun musunuz.Alırsam 17' jant fiyatı da uygun lastiğin almayı düşünürüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap