önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Jant lastik olmadan hicbir sekilde arac kendini göstermiyor malesef, elinizdeki jant lastigin eskimesini de beklemek cok uzun zaman gerektiriyor. Bizim gibi kullanicilar yilda max. 20 bin km gitse bu 2 yil demek. Ben olsam elimdeki jant lastik iyi durumda iken satip, üzerini tamamlayip 17 jant ve lastik alirdim. Birde bu yay markasini hic duymamistim umariz memnun kalirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Almanya'nın iyileri arasındadır http://www.kwsuspensions.de/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Teşekkürler sağolun bildirim yaparım geriye kaldı tek eksik lastik ve de jant almak kaldi. Oncelik eldeki lastik ve jantı elden cıkartirsam 17" RS janti taktiracagim . Lastikleri de 225/45/17 ContiSportContact 5 olarak seçtim dediniz lastiklerinizden memnun musunuz.Alırsam 17' jant fiyatı da uygun lastiğin almayı düşünürüm Üstadlar teknik bilgileri daha iyi bilir ama ben çok memnunum hem lastikten hem ölçülerden... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Biüyük ihtimal öyle yapacagim.Janti alacagim yere satmaya calisacagim.Salı günü her halde jant lastik işini halletmiş olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Janti alacaginiz yer cok düşük fiyat verr hatta ne kadar vereceklerini söyleyeyim size. 4 jant 4 lastiğinize 500 tl düseriz diyeceklerdir. Bu nedenle internet siteleri araciligi ile satis gerceklestirin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Satan oldumu acaba forumda jantları ne kadar eder bilgisi olan varmıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Biüyük ihtimal öyle yapacagim.Janti alacagim yere satmaya calisacagim.Salı günü her halde jant lastik işini halletmiş olurum Size fikir vermesi açısından 17'' RS modeli jantlarım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 gayet güzel duruyor.Kazasız binersiniz inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Saldıran Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2014 Merhaba Türker Bey, Aracınıza yay taktıralı neredeyse 2 hafta oldu, yeterince tecrübe edinmişsiniz diye düşünüyorum Tecrübeleriniz nasıl, keşke taktırmasaydım araba aşırı sertleşti, trim gürültüleri arttı vs. gibi şikayetleriniz var mı? Yoksa çok mutlu musunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Merhaba gezinirken forumda iletinizi şimdi gördüm kusura bakmayın. Hiçbir şekilde pişman olmadım yayın sertliği en başta biraz can sıkıcıydı ama o sorunda ortadan kalktı.Yaylanarak gidiyorum Virajlara giriş olsun yol tutuşu olsun gayet memnunum.tümseklerde altı sürter diye endişe ettmiştim hiçbir şekilde sorun yok Jant vede lastikleri de 17'' yaptınmı tamamdır. Tavsiye ederim Performans olarak gayet memnunum. Hızda da yay taktıktan sonra artış oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Merhaba gezinirken forumda iletinizi şimdi gördüm kusura bakmayın. Hiçbir şekilde pişman olmadım yayın sertliği en başta biraz can sıkıcıydı ama o sorunda ortadan kalktı.Yaylanarak gidiyorum Virajlara giriş olsun yol tutuşu olsun gayet memnunum.tümseklerde altı sürter diye endişe ettmiştim hiçbir şekilde sorun yok Jant vede lastikleri de 17'' yaptınmı tamamdır. Tavsiye ederim Performans olarak gayet memnunum. Hızda da yay taktıktan sonra artış oldu. 17 jantların takılı olduğu bir resim görme şansımız nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 (düzenlendi) 18 inch rs ve h&r 3.5 yay'lı hali kendi aracımdan . jantlar forumda takaslı kısmında ... pazartesi birine gidiyor galiba 17 küçük kalır . 18 bile küçük kalıyor neredeyse Mart 8, 2014 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 pazartesi birine gidiyor galiba Hadi inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 18 inch rs ve h&r 3.5 yay'lı hali kendi aracımdan . jantlar forumda takaslı kısmında ... pazartesi birine gidiyor galiba 17 küçük kalır . 18 bile küçük kalıyor neredeyse Bende gönderebilsem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 18 inch rs ve h&r 3.5 yay'lı hali kendi aracımdan . jantlar forumda takaslı kısmında ... pazartesi birine gidiyor galiba 17 küçük kalır . 18 bile küçük kalıyor neredeyse 18'' lerle araba yere yaklaşması çok zor lastik arası kapanıyo ama yüksekli tatmin edici derecede olmuyo. Bakalım aracı değiştirme ihtimalim yüksek ama değiştirmezsem ben range jantları ile yola devam bide dizel yayı taktık mı tamamdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap