Uğur Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 (düzenlendi) cok ıyı Mart 24, 2014 Uğur Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Ankarada hangi serviste spor yay takma işlemi yapılıyor bilen var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Ankarada hangi serviste spor yay takma işlemi yapılıyor bilen var mı ? Takar hepsi canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Takar hepsi canım Satis yapan var mi dicektm onu yazmamisim BAŞER oto yu aradım bana yay takma işlemini yapmadıklarını sölediler.Böle saçmalık olabilir mi ? Ben aracımı ordan almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Satis yapan var mi dicektm onu yazmamisim BAŞER oto yu aradım bana yay takma işlemini yapmadıklarını sölediler.Böle saçmalık olabilir mi ? Ben aracımı ordan almıştım Böyle birşeyi yaparken temsilcinizi arayın onun aracılığı ile isteyin.. Neyse farklı bayii veya özelden yaptırcan çok da şart değil yetkili. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Böyle birşeyi yaparken temsilcinizi arayın onun aracılığı ile isteyin.. Neyse farklı bayii veya özelden yaptırcan çok da şart değil yetkili. Yarin baska bayileri aricam bakalim bu hafta halledicem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap