Oğuz Çevik Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2014 Örnek fotoğraflar aşağıda,bana kalırsa çok güzel olmuş.Bende yapan kişiden fotoğrafları istedim bana bunları yolladı.Reklam olmaması için isim vermiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Orijinali de pahalı değil ben olsam onu alırdım sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp F. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Fiyati ne kadarmis acaba daha oncede burda yazilmisti ama orjinaliyle benzer fiyatlar konusulmustu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 (düzenlendi) 150 TL,normal yerine delikli deri de kullanılabilir yani direksiyon bu tarz olabilirmiş Orijinali de pahalı değil ben olsam onu alırdım sanırım. Aslında en güzeli o fakat hava yastığını sök tak göze alınır mı bilmem. Gerçi bunu nasıl yapıyorlar onu da bilmiyorum tam olarak Ocak 11, 2014 Oğuz Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 önce bir yıpransın sonra yaptırırız belki. bu işlem için direksiyon sökülüyor değil mi? orjinali bayağı pahalıdır sanırım. direksiyon komple değişmiyor mu orijinal olursa? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Evet sitede başlığı mevcut. Boş zamanlarınızda eski başlıklara bakmanızı herkese tavsiye ediyorum. Sadece güncele bağlı kalmamak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 önce bir yıpransın sonra yaptırırız belki. bu işlem için direksiyon sökülüyor değil mi? orjinali bayağı pahalıdır sanırım. direksiyon komple değişmiyor mu orijinal olursa? Evet sökülüyor,hava yastığı komple göbekle beraber yeni simide takılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 kaliteli kaplama 150tl orjinal kaplı son zamanlarda sormadım ama civardadır, sadece simit, diğer parçalar aktarılır. STde vardı EZPARda. Her iki durumdada simit sökülür. simit sökülmedende yapılır ama güzel olmaz yapan yer varmı bilmiyorum ama kendin yap şeklinde satılan parçalar var. Titanium alamasaydım yapacağım ilk değişiklik olurdu heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 peki bir artısı var mı bu deri direksiyonların görüntüden başka hiç kullanmadığımdan soruyorum.. mesela kışın direksiyona ilk dokunduğumda deride buz gibi oluyo mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 peki bir artısı var mı bu deri direksiyonların görüntüden başka hiç kullanmadığımdan soruyorum.. mesela kışın direksiyona ilk dokunduğumda deride buz gibi oluyo mu? oluyor tabi, ancak dokunmadaki his plastikten daha iyi oluyor birde focus IIIte yumuşak deri kullanılmış daha konforlu oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 izmir erol otomotive sormuştuk bir iki ay önce yanlış hatırlamıyorsam 200.00TL demişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgut Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 izmir erol otomotive sormuştuk bir iki ay önce yanlış hatırlamıyorsam 200.00TL demişti. orijinal direksiyon simidi fiyatı mı bu?Eğer böyleyse ucuzmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 orijinal direksiyon simidi fiyatı mı bu?Eğer böyleyse ucuzmuş. evet orijinal demişti sanırım sadece simidin fiyatı ama dediğim gibi tam emin değilim 250.00TL olabilir. dünde gitmiştim oysa oraya konuyu görseydim sorardım yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 gayet güzel bir uygulama olmuş, bende yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 evet orijinal demişti sanırım sadece simidin fiyatı ama dediğim gibi tam emin değilim 250.00TL olabilir. dünde gitmiştim oysa oraya konuyu görseydim sorardım yine Orjinal deri direksiyon ise fiyat güzel.Ama hız sabitleyici vs. kontrolleri var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap