Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Orjinal deri direksiyon ise fiyat güzel.Ama hız sabitleyici vs. kontrolleri var mı? dediğim gibi onları eskisinden söküp yenisine takıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 250 tl de olsa baya ucuz. ben 2003 model hyundai elentra marka aracıma gecen sene sordum 420 tl demıslerdı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Orjinal simidi sordum 1200 TL fiyat verildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 250 tl denilen deri direksiyon büyük ihtimal çıkmadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Duzeltme yapayim; orjinal deri simit fiyat verildi 270 TL,kaplama falan ugrasmak mantiksiz bu fiyat icin konusuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Duzeltme yapayim; orjinal deri simit fiyat verildi 270 TL,kaplama falan ugrasmak mantiksiz bu fiyat icin konusuyorum. Bu fiyatı nereden aldınız?Yetkili servis mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap